Hírek

INDUL A III. ORSZÁGOS ÁLLATEGÉSZSÉGÜGYI VERSENY – TE NEVEZTÉL MÁR?

Középiskolás vagy és nem hallottál még az Országos Állategészségügyi versenyről?Akkor mindenképp olvasd el összefoglalónkat!

Hogy mi is ez pontosan?
Egy fantasztikus verseny az állatokat, természetes és a természettudományos tárgyakat kedvelő fiatalok számára!Az Országos Állategészségügyi verseny feladatain keresztül betekintést kaphatsz a különféle állatok életmódjáról, a környezetvédelemről és az állatorvosi munka egyes részleteit is megismerheted. Izgalmasabbnál izgalmasabb feladatok fordulóról fordulóra!

Alkoss barátaiddal, osztály vagy iskolástársaiddal csapatot és nevezzetek az év egyik legizgalmasabb középiskolai versenyére! (A versenyre való nevezés ingyenes). A verseny 4 fordulóból áll: az első három forduló levelezős – a feladatlapokat meghatározott időre kell kitölteni és visszaküldeni -, a negyedik forduló, a döntőnek március 6. és 8. között Budapesten az Állatorvostudományi Egyetem ad helyet különleges programokkal és feladatokkal (a tavalyi döntő során a diákok ellátogathattak az állatkertbe, ahol egzotikus állatok etetésén és izgalmas előadásokon vehettek részt, valamint ellátogatott hozzájuk pár igazi farkas is a kollégiumba).

Tehát miért is érdemes versenybe szállni bárkinek?
– A legjobb 10 csapat részt vehet a döntőben március 6 és 8 között az Állatorvostudományi Egyetemen, valamint az egyetem kollégiumában, ahol a megmérettetés mellett izgalmas programok kerülnek megrendezésre. Többek között bekukkanthattok az állatorvosi hivatás rejtelmeibe is.
– Az eddigi versenytémákon kívül a mai, világot érintő problémákról is informálódhattok a feladatokon keresztül.
– Hatalmas kihívás, és kiváló csapatépítő program. ?

Legyél gimnazista, középiskolás vagy szakiskolás, álljon a csapatotok annyi főből, ahányból szeretnétek és jelentkezzen annyi csapat az iskolátokból, ahányat Ti akartok! Jelentkezz most!

A versenyre leginkább 11. és 12. osztályos diákokat várnak, az ideális csapatlétszám 3 fő! :)

Jelentkezni a linkre kattintva, az úrlap kitöltésével tudtok: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd0k1oBxoYFyJs17gSMPsO6-bG-NnRMYYhu74hJJyvjxtVvZw/viewform?fbclid=IwAR0RqD9YoVeVPRQTdO4o6jvAyIB6HjIXjUUu23sQhzIj34DqnyeB8BFSyDY

Jelentkezési határidő: 2019. szeptember 17. (éjfél)
Jelentkezés:

Hajrá! ♥

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük