Hírek

LN DESIGN TERMÉKEK A WEBSHOPBAN

Ismét új márkával bővítettük webáruházunk kínálatát. Ezúttal a hétköznapokra helyezzük a hangsúlyt az LN Design termékeivel. Egy fiatal magyar gyártót (Lengré Nikolett) választottunk, aki nagyon kreatívan ötvözi a lovas mindennapokat a hétköznapi öltözködéssel. Különböző zablákkal díszített boríték-, válltáskákat és kulcstartókat gyárt, amelyek tökéletesen illenek egy-egy baráti és családi összejövetelhez, esküvőre vagy csak mindennapok során a munkába.

Kulcstartó formában megrendelheted akár saját lovad alteregóját is, hogy mindig mindenhol veled lehessen. Csak írj nekünk egy e-mailt, hogy mi az elképzelésed és mi elkészítettjük neked! A kulcstartót 3.990 ft-ért rendelheted meg ide kattintva.

A válltáskák és borítéktáskák 100% kiváló minőségű marhabőrből készülnek, 100% pamut béléssel. Az alapszíneken kívül – sötétbarna, fekete, bézs – rendelhető más színekben is. Találsz közöttük csikózablával, D zablával, zablalánccal díszített táskákat is. Egyéb elképzelés is megvalósítható, ehhez nem kell más, csak írd le nekünk pontosan mit szeretnél és megvalósítjuk! A táskákat itt nézheted meg.