acavallo

Acavallo Gél-Memóriahabos Markivágott Nyeregemelő

44 390 Ft

Az Acavallo legújabb fejlesztésű memóriahabos nyeregemelője. Az nyeregemelő  különleges alakja és összetétele enyhíti az érzékeny hátú lovak kellemetlen érzését és segít megelőzni a problémákat a súly egyenletes elosztásával és a nyereg megfelelő illeszkedésével. A memóriahab és az Acavallo terápiás lágy gél csúcstechnológiás kombinációja nemcsak a lovak hátán biztosít egyedülálló kényelmet, hanem segít megőrizni a nyereg optimális pozícióját a ló hátán a gél ragasztó hatása révén. . A memória hab elnyeli az ütéseket, kiküszöböli a dörzsölést és súrlódást, és egyenletesen osztja el a nyomást.

Rendelhető. Szállítási idő maximum 4-6 hét.

barna
fekete
kék
Kiürítés
Leírás

Méretek:
Elérhető gél szín: fekete
Elérhető szín: fekete,  kék, barna,
Elérhető méret: egy méret

További információk
Márka

Acavallo

Szín

barna, fekete, kék

Méret

one size

Szállítás & Garancia

SZÁLLÍTÁSI IDŐ

Amennyiben a termék raktáron van:
- GLS futárszolgálattal a  szállítás  várható  időpontja a  termék(ek)  szállítónak  történő  átadásától számított legfeljebb  3 munkanap.
- Foxpost futárszolgálattal a szállítás  várható  időpontja  a  termék(ek)  futárnak  történő  átadásától  számított  legfeljebb 3  munkanap.

Amennyiben a termék nincs raktáron (a terméknél az "Engedélyezett utánrendelésre" felirat található!) :
A termékek várható érkezéséről minden esetben a megrendelést követően külön e-mailben értesítünk, illetve a termék megérkezésekor is külön e-mailt küldünk a pontos kiszállítással kapcsolatban. A maximális várakozási idő 4-6 hét.

SZÁLLÍTÁS

GLS:
Banki előreutalással és befizetéssel történő fizetés esetén, átvétel helye háznál, megadott szállítási címre, a szállítás díja 1.290 Ft.

Utánvéttel történő fizetés esetén, átvétel helye háznál, megadott szállítási címre, a szállítás díja 1.990 Ft.

Foxpost:
Banki előreutalással és befizetéssel történő fizetés esetén, átvétel helye háznál, megadott szállítási címre, a szállítás díja 1.990 Ft.

Utánvéttel történő fizetés esetén, átvétel helye háznál, megadott szállítási címre, a szállítás díja 2.350Ft.

Banki előreutalással, - befizetéssel, vagy bankkártyás fizetéssel csomagterminálnál, - mely egyben az átvétel helye is - a szállítási díj 1.155 Ft.

 

FIGYELEM! Felhívjuk a vásárlóink figyelmét, hogy minden 100.000 ft feletti megrendelést csak előre utalással, az összeg beérkezése után tudunk teljesíteni!

GARANCIA

Termékeink mindegyikére 6 hónap garanciát és 2 év jótállást biztosítunk.

Bővebben információt erről az ÁSZF-ben olvashatsz itt.