acavallo

Acavallo Ortho-Coccyx Nyereghuzat 20 MM

29 890 Ft

Az Acavallo legújabb fejlesztése a  Seat Saver nyereghuzatok közül az Ortho-Coccyx, amely az ülőfelületen található hátulsó mélyedéssel a farcsont (coccyx) és az ülőcsont (pubis) környékének nyomáscsökkentését segíti elő, biztosítja a kiegyensúlyozottabb súlyeloszlást a lovas számára, és ezáltal egy kényelmes, kevésbé gátolt és biztonságosabb ülést ad.

 

barna
fekete
Kiürítés
Leírás

A nyereghuzat csúszásmentes és légáteresztő Acavallo gélje támogatja a lovas  felsőtestét az ülőcsontok stabilizálásával, megakadályozza a felesleges mozgásokat és növeli a nyereghez való tapadást. Ezenkívül a gél ütéscsillapító hatása jelentősen csökkenti a gerinc alsó részét érintő rázkódást. Egyszerűen illeszkedik bármelyik nyereghez,  a Gel Seat Savers a megfelelő választás minden olyan lovasszámára, aki szeretné megkönnyíteni a mindennapos munkát a lovaglás során.

A Gel Seat Savers értékesítési sikerének köszönhetően és az Acavallo ügyfelek jelentős pozitív visszajelzése miatt,  az Acavallo úgy döntött, hogy ezt a termékcsaládot választja, hogy segítsen a lovasoknak.  Ennek a fejlesztésnek az eredményei az új “Seat Saver” modellek, az úgynevezett “ORTHO-COCCYX” (az ülés hátsó részén fekvő mélyedéssel) és az “ORTHO-PUBIS” (az elülső részen lévő mélyedéssel) a nyomáscsökkentéshez a farcsont és az ülőcsont környékének megfelelő problémás területein. Az Acavallo két különböző terméktípust kínál: Gel In Seat Saver, Dry-Lex felületen, ahol a gélt légáteresztő hálóval borítják, amely tapadást és lágy érzetet biztosít, és Gel Out Seat-Saver, ahol a lovas a ragasztó gél anyagának tetején ül, a textilháló anyaga a nyeregfelület felé néz. Könnyen tisztítható termék, folyóvízzel vagy gépi mosással alacsony hőmérsékleten mosható.

Méretek:
Elérhető színek: fekete, barna
Elérhető méretek: M (16″-17″), L (17.5″-18″)
Elérhető típus: díjlovas, ugró

További információk
Márka

Acavallo

Szín

barna, fekete

Méret

L, M

Típus

díjlovas, ugró

Szállítás & Garancia

SZÁLLÍTÁSI IDŐ

Amennyiben a termék raktáron van:
- GLS futárszolgálattal a  szállítás  várható  időpontja a  termék(ek)  szállítónak  történő  átadásától számított legfeljebb  3 munkanap.
- Foxpost futárszolgálattal a szállítás  várható  időpontja  a  termék(ek)  futárnak  történő  átadásától  számított  legfeljebb 3  munkanap.

Amennyiben a termék nincs raktáron (a terméknél az "Engedélyezett utánrendelésre" felirat található!) :
A termékek várható érkezéséről minden esetben a megrendelést követően külön e-mailben értesítünk, illetve a termék megérkezésekor is külön e-mailt küldünk a pontos kiszállítással kapcsolatban. A maximális várakozási idő 4-6 hét.

SZÁLLÍTÁS

GLS:
Banki előreutalással és befizetéssel történő fizetés esetén, átvétel helye háznál, megadott szállítási címre, a szállítás díja 1.290 Ft.

Utánvéttel történő fizetés esetén, átvétel helye háznál, megadott szállítási címre, a szállítás díja 1.990 Ft.

Foxpost:
Banki előreutalással és befizetéssel történő fizetés esetén, átvétel helye háznál, megadott szállítási címre, a szállítás díja 1.990 Ft.

Utánvéttel történő fizetés esetén, átvétel helye háznál, megadott szállítási címre, a szállítás díja 2.350Ft.

Banki előreutalással, - befizetéssel, vagy bankkártyás fizetéssel csomagterminálnál, - mely egyben az átvétel helye is - a szállítási díj 1.155 Ft.

 

FIGYELEM! Felhívjuk a vásárlóink figyelmét, hogy minden 100.000 ft feletti megrendelést csak előre utalással, az összeg beérkezése után tudunk teljesíteni!

GARANCIA

Termékeink mindegyikére 6 hónap garanciát és 2 év jótállást biztosítunk.

Bővebben információt erről az ÁSZF-ben olvashatsz itt.