ikonic

IKONIC Biztonsági Kengyel

18 390 Ft

Ikonic fehér gumival borított, csuklós biztonsági kengyel a maximális védelemért. Egyensúlyt és biztonságot nyújt, megfelelő helyzetet biztosít a sarkaknak. Csuklós kialakításának köszönhetően segíti megelőzni a láb beakadását lovaglás, esés közben.

 

Kiürítés
Leírás

Kifejezetten előnyös érzékeny, fájós hátú lovak esetén, mivel tompító hatása a ló hátában is érződik. A kengyel két oldalán lévő rugóknak köszönhetően, csökken a lábízületek kopása, mivel a kengyel segít elnyelni a lovagláskor keletkező feszültséget, lengést, amit a sarok/boka nyel el egy normál kengyel esetén. Orvosilag igazolt, hogy könnyíti a gerinc, a csípő és a boka terheltségét lovaglás közben.

Cserélhető gumi betéttel. Kétféle méretben rendelhető.

Méretek:
Elérhető szín: fekete
Elérhető méret: 10,8 cm, 12.7 cm

További információk
Márka

Ikonic

Méret

10.8 cm, 12.7 cm

Szállítás & Garancia

SZÁLLÍTÁSI IDŐ

Amennyiben a termék raktáron van:
- GLS futárszolgálattal a  szállítás  várható  időpontja a  termék(ek)  szállítónak  történő  átadásától számított legfeljebb  3 munkanap.
- Foxpost futárszolgálattal a szállítás  várható  időpontja  a  termék(ek)  futárnak  történő  átadásától  számított  legfeljebb 3  munkanap.

Amennyiben a termék nincs raktáron (a terméknél az "Engedélyezett utánrendelésre" felirat található!) :
A termékek várható érkezéséről minden esetben a megrendelést követően külön e-mailben értesítünk, illetve a termék megérkezésekor is külön e-mailt küldünk a pontos kiszállítással kapcsolatban. A maximális várakozási idő 4-6 hét.

SZÁLLÍTÁS

GLS:
Banki előreutalással és befizetéssel történő fizetés esetén, átvétel helye háznál, megadott szállítási címre, a szállítás díja 1.290 Ft.

Utánvéttel történő fizetés esetén, átvétel helye háznál, megadott szállítási címre, a szállítás díja 1.990 Ft.

Foxpost:
Banki előreutalással és befizetéssel történő fizetés esetén, átvétel helye háznál, megadott szállítási címre, a szállítás díja 1.990 Ft.

Utánvéttel történő fizetés esetén, átvétel helye háznál, megadott szállítási címre, a szállítás díja 2.350Ft.

Banki előreutalással, - befizetéssel, vagy bankkártyás fizetéssel csomagterminálnál, - mely egyben az átvétel helye is - a szállítási díj 1.155 Ft.

 

FIGYELEM! Felhívjuk a vásárlóink figyelmét, hogy minden 100.000 ft feletti megrendelést csak előre utalással, az összeg beérkezése után tudunk teljesíteni!

GARANCIA

Termékeink mindegyikére 6 hónap garanciát és 2 év jótállást biztosítunk.

Bővebben információt erről az ÁSZF-ben olvashatsz itt.