ikonic

Ikonic Dressage “Calflined” díjlovas nyereg

870 000 Ft

Az „Evolution” IKONIC Jumping nyeregünk, amely félig mélyen ültet, tökéletes kombinációt teremt a hagyomány és a modernitás között, ennek az evolúciós vonalnak az a célja, hogy mindenki számára megfelelő nyerget nyújtson elfogadható áron. Az Ikonic célja, hogy a lovasok minden szinten végezhessék sportjukat, egy kiváló minőségű és technikailag megvalósított nyerget kihasználva megfizethető áron. Ennek a modellnek a verzióját az “Elite” modell ihlette; néhány javulást eredményezett a panelekben (alakzatok és anyagok), az ülésen (csavar és alak), egyes méretek is javultak, valamint a pontok is. A szárnyak tökéletesen béleltek, és nagyon jó tapadást biztosítanak, a monoflap biztosítja a szoros kapcsolatot a lóval, és a térdpárnákat úgy tervezték, hogy ne akadályozzák a térdeket.

Ennek a nyeregnek a csavarja kissé kisebb, ami lehetővé teszi, hogy mélyebben ülj a nyeregbe, és megtaláld a helyes pozíciót. Az “Evolution” vonalnak egy másik sajátossága, hogy a nyereg személyre szabható! Valóban lehetőség van a nyereg egyes részeinek színének kiválasztására. Ez az új nyereg még mindig hű a márka szokásos sajátosságaihoz! Még mindig könnyen cserélhető marvas rendszerrel rendelkezik,  természetes gyapjúval visszahúzható panelek tökéletes illeszkedéshez (amelyet a ló alakjának megfelelően alakíthatsz), nagy panelek a nyomás elosztásához, beépített alaplapok, beleértve a kivágást az oldalsó érintkezés javítására, széles 3 felrántószíjjal mindkét oldalon- az első és a második eltávolítható, ami lehetővé teszi az első és a harmadik, illetve a második és a harmadik használatának kiválasztását, így a nyereg helyzetének tökéletes beállítását annak érdekében, hogy a ló vállmozdulatait ne  blokkolja –. Széles markamra nyílás, ami lehetővé teszi, hogy elkerüljétek a marhoz való érintkezést. A nagy panelek lehetővé teszik a nyereg nyomásának és a lovas súlyának eloszlását; latexből, memóriahabból és gyapjúból készültek,  újratölthetőek a nyereg egyensúlyának tökéletes beállításához.

fekete
konyak
Kiürítés
Cikkszám: N/A Kategóriák: , , Címkék: , , , ,
Leírás

Karbantartási útmutató:
A természetes bőrt használva rendszeresen, megfelelő tisztító- és hidratáló hatású karbantartási termékekkel kell kezelni, hogy megőrizzék szépségüket és rugalmasságukat. Az első használat előtt az új Ikonic nyereget legalább kétszer kell kezelni az Ikonic bőrolajjal. Ez táplálja a bőrt, és védő természetes akadályt hoz létre, amely javítja a bőr patináját, és megakadályozza a túlzott kopást. Annak érdekében, hogy a bőr ne sérüljön meg állandóan, megfelelő ápoló termékek használata szükséges. Használj a bőrolajat, a bőrzsírt és a különféle speciálisan kifejlesztett ápolási termékeket.

!! Minden bélelt szárnyú nyereg esetében nem ajánljuk túlzottan olajozni; előnyösebb tisztító krém vagy glicerin szappan használata, mivel a túlzott táplálkozás rugalmas bőrű olajjal teszi lehetővé, hogy a szál “megduzzad” és a rugalmas bőr elveszti patináját és a kopásállóságát.

Méretek
Elérhető méretek: 16.5″, 17″, 17.5″, 18″
Elérhető színek: fekete, sötétbarna, konyak(világosbarna)
Elérhető kiegészítő színek: világoskék, sötétkék, bézs, szürke, ragyogó fekete, ragyogó barna, pink, mustár, piros, ugyanolyan, mint a nyereg színe

További információk
Márka

Ikonic

Szín

fekete, konyak, sötétbarna

Méret

16.5, 17, 17.5, 18

Kiegészítő szín

világoskék, sötétkék, piros, szürke, bézs, ragyogó fekete, ragyogó barna, ugyanolyan, mint az alap, mustár