ikonic

Ikonic Elite Anatómiai Kantár

68 700 Ft

Anatómiai tarkószíj

Az anatómiai kialakításnak köszönhetően a nyomást a fül kikerülésével oszlatja el a fej tetején. A vastagon párnázott borjúbőr közepén az üres térnek köszönhetően az első nyakcsigolya felszabadul, így garantálja a lónak az optimális kényelmet. Mint az összes Ikonic kantárnál, ennél is az orrszíj közvetlenül a fej részbe csatlakozik a felesleges nyomás elkerülésének érdekében.

Anatómiai, kombinált orrszíj

“Y” formázottság egy bizonyos szöget ad az orrszíjnak, ezzel biztosítva a szíj túl alacsony elhelyezkedését a ló orrcsontján (a túl alacsonyan elhelyezett orrszíj akár az orrcsont törését is okozhatja!).  A kis orrszíj az orrszíjba van csatlakoztatva. A hagyományostól eltérő módon oldalt található a csat rajta, aminek köszönhetően az orr felszabadul, valamint közvetlenebb hatást tud kifejteni a ló szájára.

Növényi anyagokkal cserzett bőr
Az Ikonic kantárjai és kiegészítői mind első osztályú növényi anyagokkal cserzett bőrből készülnek (100%-ig környezetbarát).

fekete
konyak
sötétbarna
Kiürítés
Leírás

 

Méretek
Elérhető méretek: Pony, Cob, Full
Elérhető színek: fekete, konyak, sötétbarna
Rendelhető arany és ezüst színű csatokkal is. Kérjük a rendelés véglegesítésénél, a megjegyzés rovatban tüntesd fel, hogy milyen színűt szeretnél!

MEGJEGYZÉS: A termékhez szár nem tartozik!

 

További információk
Márka

Ikonic

Szín

fekete, konyak, sötétbarna

Méret

Cob, Full, Pony