ikonic

Ikonic Elite Díjlovas Nyereg

1 020 000 Ft

Az Ikonic Elite díjlovas nyereg mély ültetésű a lovas stabilitásának, megfelelő pozíciójának elérése érdekében. Az elülső markamra az átlagosnál nagyobb kivágással rendelkezik. A nyereg kétféle bőr kombinációja: egy nagyon rugalmas borjúbőr az ülésen és a szárnyakon, valamint egy nagyon jó tapadású zsíros bőr. Mint minden Ikonic nyereg, a nagy panelek lehetővé teszik a nyereg nyomásának és a lovas súlyának a eloszlatását. Latexből, memóriahabból és gyapjúból készült nyeregpárnák, újratölthetők a nyereg egyensúlyának tökéletes beállításához. Ezenkívül a cserélhető marvas rendszer lehetővé teszi a nyereg illesztését a ló adottságai szerint.  Az Elite díjlovas nyereg cserélhető térdtámaszokkal van ellátva. A különböző méretű hatféle térdtámasz lehetővé teszi, hogy a szárnyakat a  lovas morfológiájához, a lovaglás stílusához igazítsa. A rögzítő rendszer kétszeres: a tépőzárral ellátott első rögzítés a “Quick Fit” gombrendszerrel megerősítve biztosítja a biztonságos, könnyű és gyors pozicionálást.

 

fekete
sötétbarna
Kiürítés
Cikkszám: N/A Kategóriák: , , , Címkék: , ,
Leírás

Méretek
Elérhető méretek: 17″, 17.5″, 18″
Elérhető színek: fekete, sötétbarna

 

 

További információk
Márka

Ikonic

Szín

fekete, sötétbarna

Méret

17, 17.5, 18

Szállítás & Garancia

SZÁLLÍTÁSI IDŐ

Amennyiben a termék raktáron van:
- GLS futárszolgálattal a  szállítás  várható  időpontja a  termék(ek)  szállítónak  történő  átadásától számított legfeljebb  3 munkanap.
- Foxpost futárszolgálattal a szállítás  várható  időpontja  a  termék(ek)  futárnak  történő  átadásától  számított  legfeljebb 3  munkanap.

Amennyiben a termék nincs raktáron (a terméknél az "Engedélyezett utánrendelésre" felirat található!) :
A termékek várható érkezéséről minden esetben a megrendelést követően külön e-mailben értesítünk, illetve a termék megérkezésekor is külön e-mailt küldünk a pontos kiszállítással kapcsolatban. A maximális várakozási idő 4-6 hét.

SZÁLLÍTÁS

GLS:
Banki előreutalással és befizetéssel történő fizetés esetén, átvétel helye háznál, megadott szállítási címre, a szállítás díja 1.290 Ft.

Utánvéttel történő fizetés esetén, átvétel helye háznál, megadott szállítási címre, a szállítás díja 1.990 Ft.

Foxpost:

Banki előreutalással, - befizetéssel, vagy bankkártyás fizetéssel csomagterminálnál, - mely egyben az átvétel helye is - a szállítási díj 1.155 Ft.

 

FIGYELEM! Felhívjuk a vásárlóink figyelmét, hogy minden 100.000 ft feletti megrendelést csak előre utalással, az összeg beérkezése után tudunk teljesíteni!

GARANCIA

Termékeink mindegyikére 6 hónap garanciát és 2 év jótállást biztosítunk.

Bővebben információt erről az ÁSZF-ben olvashatsz itt.