ikonic

IKONIC Hasvédős Heveder Safejump

94 390 Ft

Az IKONIC Safejump heveder teljes biztonságot nyújt az ugrások felett.  Sík felülete biztosítja a versenyzőt az ugrás során, megszünteti a kockázatot, hogy a ló felakassza a lábát a heveder, a martingál vagy a szügyellő pántjaiba.  A heveder egy csővel bővül, amely végén rögzül a szügyellő. A rögzítési pont sokkal biztonságosabbb, mint egy hagyományos heveder esetében. A cső kerekített alakja lehetővé teszi a ló szügyén való rögzítést, valamint annak alakjához való alkalmazkodást. A csatokat gumi borítással vonták be a hoszsabb élettartam érdekében, ami megakadályozza a túl gyors kopást a csizmák dörzsölése miatt.

Ez a termék jelenleg nincs készleten. Rendelési idő 4-6 hét.

fekete
konyak
sötétbarna
Kiürítés
Leírás

Méretek:
Elérhető szín: fekete, sötétbarna, világosbarna (konyak)
Elérhető méretek: 115 cm, 120 cm, 125 cm, 130 cm, 135 cm, 140 cm, 145 cm

További információk
Márka

Ikonic

Szín

fekete, konyak, sötétbarna

Méret

115 cm, 120 cm, 125 cm, 130 cm, 135 cm, 140 cm, 145 cm

Szállítás & Garancia

SZÁLLÍTÁSI IDŐ

Amennyiben a termék raktáron van:
- GLS futárszolgálattal a  szállítás  várható  időpontja a  termék(ek)  szállítónak  történő  átadásától számított legfeljebb  3 munkanap.
- Foxpost futárszolgálattal a szállítás  várható  időpontja  a  termék(ek)  futárnak  történő  átadásától  számított  legfeljebb 3  munkanap.

Amennyiben a termék nincs raktáron (a terméknél az "Engedélyezett utánrendelésre" felirat található!) :
A termékek várható érkezéséről minden esetben a megrendelést követően külön e-mailben értesítünk, illetve a termék megérkezésekor is külön e-mailt küldünk a pontos kiszállítással kapcsolatban. A maximális várakozási idő 4-6 hét.

SZÁLLÍTÁS

GLS:
Banki előreutalással és befizetéssel történő fizetés esetén, átvétel helye háznál, megadott szállítási címre, a szállítás díja 1.290 Ft.

Utánvéttel történő fizetés esetén, átvétel helye háznál, megadott szállítási címre, a szállítás díja 1.990 Ft.

Foxpost:
Banki előreutalással és befizetéssel történő fizetés esetén, átvétel helye háznál, megadott szállítási címre, a szállítás díja 1.990 Ft.

Utánvéttel történő fizetés esetén, átvétel helye háznál, megadott szállítási címre, a szállítás díja 2.350Ft.

Banki előreutalással, - befizetéssel, vagy bankkártyás fizetéssel csomagterminálnál, - mely egyben az átvétel helye is - a szállítási díj 1.155 Ft.

 

FIGYELEM! Felhívjuk a vásárlóink figyelmét, hogy minden 100.000 ft feletti megrendelést csak előre utalással, az összeg beérkezése után tudunk teljesíteni!

GARANCIA

Termékeink mindegyikére 6 hónap garanciát és 2 év jótállást biztosítunk.

Bővebben információt erről az ÁSZF-ben olvashatsz itt.