sticky-trap

Sticky Trap Rovarfogó Ragasztó

5 590 Ft-tól

Böglyök, legyek, szúnyogok és egyéb rovarok egész nyáron? Ne szenvedj se te, se a lovad! A Stricky Trap megoldást nyújt a nyár beköszöntével előbújó, zavaró rovarok ellen.
Környezetbarát megoldás, mely hatása akár 20 hétig is kitart. Nem vonzza a beporzó rovarokat (mint például a méh és a lepke), egyedülálló összetételének köszönhetően víz és hőálló 70°C-ig. Nézd meg hogyan készül a Sticky Trap csapda itt.

 

 

Kiürítés
Cikkszám: N/A Kategóriák: , Címkék: , , ,
Leírás

2018 Béta Innovációs díj győztes termék. Használata olcsó, gazdaságos és hatékony megoldás a rovarok ellen. A ragasztó emberre és más állatokra toxikus anyagot nem tartalmaz.  A különleges Horseflytrap ragasztó speciálisan ellenáll a napnak, a magas szárazságnak és az időjárási viszonyoknak, mint például az esőnek!

A környezetbarát rovarcsapdát egy fekete vödörrel és egy kötéllel készíthető el. A ragacsos csapda természetes ásványi anyagokból készül, környezetbarát, nem toxikus, biztonságos, és nem jelent veszélyt más állatokra. Méhek, lepkék és más fontos fajok, akik virágokat porzanak be, nektárt és édességet keresnek, azokat egy különleges összetevőnek köszönhetően nem fogja vonzani a Sticky Trap ragasztó.

A fekete vödrök évről évre újra felhasználhatók! Jobb tapadás, hosszabb élettartam (akár 20 hétig is hatásos), hatékonyabb! 1 csapda = 4000 m2 / 4 ló

Elérhető méretek: 0.5 L, 1.5 L, 3.5L

További információk
Kiszerelés

0.5 L, 1.5 L, 3.5 L

Márka

Sticky Trap

Szállítás & Garancia

SZÁLLÍTÁS

GLS:
Banki előreutalással és befizetéssel történő fizetés esetén, átvétel helye háznál, megadott szállítási címre, a szállítás díja 1.290 Ft.

Utánvéttel történő fizetés esetén, átvétel helye háznál, megadott szállítási címre, a szállítás díja 1.990 Ft.

Foxpost:
Banki előreutalással és befizetéssel történő fizetés esetén, átvétel helye háznál, megadott szállítási címre, a szállítás díja 1.890 Ft.

Utánvéttel történő fizetés esetén, átvétel helye háznál, megadott szállítási címre, a szállítás díja 2.250Ft.

Banki előreutalással, - befizetéssel, vagy bankkártyás fizetéssel csomagterminálnál, - mely egyben az átvétel helye is - a szállítási díj 1.055 Ft.

 

FIGYELEM! Felhívjuk a vásárlóink figyelmét, hogy minden 100.000 ft feletti megrendelést csak előre utalással, az összeg beérkezése után tudunk teljesíteni!

GARANCIA

Termékeink mindegyikére 6 hónap garanciát és 2 év jótállást biztosítunk.

Bővebben információt erről az ÁSZF-ben olvashatsz itt.