silvermoor

Swingers Unaloműző Takarmánykiegészítő

3 190 Ft-tól

Unatkozik a lovad a bokszban? Itt a megoldás! A Silvermoor által forgalmazott Swingers fellógatható takarmánykiegészítő 100%-ban természetes alapanyagokból, hozzáadott cukor nélkül készült. Tökéletes a lovak unatkozásának kiküszöbölésére – ezáltal a rossz szokások kialakulásának megelőzésére- otthonra vagy akár versenyekre.

 

Kiürítés
Leírás

Az egyedülálló lengőszerkezetnek köszönhetően a lónak dolgoznia kell azért, hogy meg tudja enni a Swingers tömböt, ezáltal nem tudja sokáig és nagy mennyiségben elfogyasztani. A rendszeres étkezés elősegíti a nyáltermelést, mely megvédi a gyomrot és megelőzi a gyomorfekélyeket. Egészséges kiegészítést biztosítanak a lovak étrendjének kiegészítéseként, és segítenek a súly kordában tartásában. Alacsony cukor és keményítő tartalma miatt biztonságosak a pataírhagyulladásban, inzulinrezisztenciában, valamint az EMS-ben szenvedő betegek számára.

Összetevők: szárított fű, kötőanyag
Beltartalmi értékek: 15.5 % nyersfehérje (szárazanyag tartalom), 54.6 % nem emészthető rost

Méretek:
Elérhető kiszerelés: 1 kg
Elérhető típus: kötéllel, kötél nélkül

További információk
Tömeg1 kg
Márka

Silvermoor

Típus

kötél nékül, kötéllel

Kiszerelés

1 kg

Szállítás & Garancia

SZÁLLÍTÁS

GLS:
Banki előreutalással és befizetéssel történő fizetés esetén, átvétel helye háznál, megadott szállítási címre, a szállítás díja 1.290 Ft.

Utánvéttel történő fizetés esetén, átvétel helye háznál, megadott szállítási címre, a szállítás díja 1.990 Ft.

Foxpost:
Banki előreutalással és befizetéssel történő fizetés esetén, átvétel helye háznál, megadott szállítási címre, a szállítás díja 1.890 Ft.

Utánvéttel történő fizetés esetén, átvétel helye háznál, megadott szállítási címre, a szállítás díja 2.250Ft.

Banki előreutalással, - befizetéssel, vagy bankkártyás fizetéssel csomagterminálnál, - mely egyben az átvétel helye is - a szállítási díj 1.055 Ft.

 

FIGYELEM! Felhívjuk a vásárlóink figyelmét, hogy minden 100.000 ft feletti megrendelést csak előre utalással, az összeg beérkezése után tudunk teljesíteni!

GARANCIA

Termékeink mindegyikére 6 hónap garanciát és 2 év jótállást biztosítunk.

Bővebben információt erről az ÁSZF-ben olvashatsz itt.