winderen

Winderen Knee Protect Solution kengyel

73 000 Ft

 Innovatív tervezésű kengyel Winderentől, mely a térdkímélő funkciót kinetikus energiaelnyelő rendszerrel tervezte meg annak érdekében, hogy jelentősen csökkentse a lovas térd ízületeinek terhelését, különösen az ugrások felett. Ugyanakkor a Winderen Knee Protect Solution kengyel lehetővé teszi, hogy szokatlanul szilárd és változatlan lábtartást érjen el a kengyelben, amely stabil és kényelmes tartást biztosít. Ezzel egyidejűleg a kengyel jelentősen csökkenti a kengyel elmozdulásának vagy elvesztésének kockázatát, ami a rugalmatlan kengyel által okozott egyensúly problémák miatt alakul ki.

 

Kiürítés
Leírás

Kinetikus energia elnyelő rendszer
A felső panel fejlett, elnyeli a kengyel szíjhoz csatlakozó részének közvetlen nyomása által létrehozott energia egy részét. Ez a rendszer főként akkor működik, amikor az ugrások után a lovas a kengyelre érkezik, és biztonságosabbá, magabiztosabbá teszi a versenyzőt.
Az alsó panel elnyeli a landolás által létrehozott energiák egy részét és stabil és kényelmes lábtartást biztosít a kengyelben, az ugrópályán, valamint a sík munka során.

Billentő kengyeltalp
Figyelembe véve a lovasok különböző preferenciáit, a Winderen Knee Protect Solution kengyel lehetővé teszi, hogy a lovas egyedi igényeihez alkalmazkodjon a kengyel – a sarok mélységének helyzete – , így kétféle módon állítható be:  klasszikus lapos és 5 fokos dőlésszöggel használható.

Kengyeltalp grip és a tartósság
A kengyel talpa tartós és rendkívül kopásálló kompozitból készül. A tüskés alakú kiterjesztések javítják a cipőtalp tapadását és  megakadályozzák, hogy a láb  kicsússzon a kengyelből. A megfelelő súly  érdekében a fém keret kiváló minőségű, tartós alumíniumból készült. A lábazat és a felső abszorber burkolat tartós kompozitból készül. A kengyel súlya mindössze 560 gramm. Az 50 kg súlyú és a 90 kg súlyú lovasok erőinek különbsége jelentős, azonban az intelligens anyagok felhasználásával a Knee Protect Solution energiaelnyelő rendszere biztosítja, hogy minden lovasnak ugyanolyan kényelmet biztosít, függetlenül a lovas súlyától.

Méretek:
Elérhető színek: Sparkle Gold, Moondust, Nero, Pine Forest, Luna Grey, Violet, Dark Chocolate, Matte Black, Silver Shine

További információk
Márka

Winderen

Szín

Dark Chocolate, Luna Grey, Matte Black, Moondust, Nero, Pine Forest, Silver Shine, Sparkle Gold, Violet

Szállítás & Garancia

SZÁLLÍTÁSI IDŐ

Amennyiben a termék raktáron van:
- GLS futárszolgálattal a  szállítás  várható  időpontja a  termék(ek)  szállítónak  történő  átadásától számított legfeljebb  3 munkanap.
- Foxpost futárszolgálattal a szállítás  várható  időpontja  a  termék(ek)  futárnak  történő  átadásától  számított  legfeljebb 3  munkanap.

Amennyiben a termék nincs raktáron (a terméknél az "Engedélyezett utánrendelésre" felirat található!) :
A termékek várható érkezéséről minden esetben a megrendelést követően külön e-mailben értesítünk, illetve a termék megérkezésekor is külön e-mailt küldünk a pontos kiszállítással kapcsolatban. A maximális várakozási idő 4-6 hét.

SZÁLLÍTÁS

GLS:
Banki előreutalással és befizetéssel történő fizetés esetén, átvétel helye háznál, megadott szállítási címre, a szállítás díja 1.290 Ft.

Utánvéttel történő fizetés esetén, átvétel helye háznál, megadott szállítási címre, a szállítás díja 1.990 Ft.

Foxpost:
Banki előreutalással és befizetéssel történő fizetés esetén, átvétel helye háznál, megadott szállítási címre, a szállítás díja 1.990 Ft.

Utánvéttel történő fizetés esetén, átvétel helye háznál, megadott szállítási címre, a szállítás díja 2.350Ft.

Banki előreutalással, - befizetéssel, vagy bankkártyás fizetéssel csomagterminálnál, - mely egyben az átvétel helye is - a szállítási díj 1.155 Ft.

 

FIGYELEM! Felhívjuk a vásárlóink figyelmét, hogy minden 100.000 ft feletti megrendelést csak előre utalással, az összeg beérkezése után tudunk teljesíteni!

GARANCIA

Termékeink mindegyikére 6 hónap garanciát és 2 év jótállást biztosítunk.

Bővebben információt erről az ÁSZF-ben olvashatsz itt.