Showing all 4 results

Termék szűrés
Bezár

Horseware Mio 0g nyakas karámtakaró

26 490 Ft

600D szakítószilárdságú, vízálló karám takaró. A szügynél klasszikus csatokkal, a hasnál keresztpántokkal rögzíthető. Fix nyakrész.

Bezár

Horseware Mio 0g karámtakaró

23 790 Ft

600D szakítószilárdságú, vízálló karám takaró.. A szügynél klasszikus csatokkal, a hasnál keresztpántokkal rögzíthető.

Bezár

Horseware Optimo 0g karámtakaró

92 890 Ft

A legerősebb szakítószilárdsággal rendelkező anyagból készült takaró, amely multifunkcionálisan használható nyakrésszel és nyakrész nélkül is. Antibakteriális és antisztatikus béléssel. Fényvisszaverő csíkokkal felszerelve, kifejezetten nagy kivágással a vállaknál, hogy az erősebb felépítésű lovak esetében is biztosítani tudja a kellő szabadságot az első végtagok számára. Vízálló, lélegző anyagból. A Horseware takarókra jellemző, úgynevezett V-front csattal rögzíthető a szügynél, a hasnál pedig három egyenes hevederrel a tökéletes biztonság érdekében.   3 év garancia!

Bezár

Horseware Rambo Wug 0g karámtakaró

82 490 Ft

Magasított nyakkal rendelkező karám takaró kifejezetten vékony alkatú, magas marú lovak számára. Lila színű, ezüst szegéllyel és fényvisszaverős csíkokkal a combnál. Vízálló, lélegző, ellenálló anyagból a tartós használat érdekében. A Horseware takarókon található jellegzetes V-front csattal rögzíthető a szügynél és a has alján is. 3 év garancia!