Showing all 4 results

Termék szűrés
Bezár

Horseware Duo 100g nyakrész

25 790 Ft

Lélegző, vízálló, a legerősebb anyagból készült nyakrész. Poliészter bélés, hőre kötött rostanyaggal töltve.  Antisztatikus és antibakteriális bélés.

3 év garancia.

 

Bezár

Horseware Insulator 250g nyakrész

15 890 Ft

Poliészter bélés, hőre kötött rostanyaggal töltve. A Horseware Insulator takaró kiegészítője. Lélegző, alsó takaró kiegészítőjeként is használható. Nem vízálló!

 

Bezár

Horseware Supreme 250g nyakrész

27 190 Ft

Vízálló, lélegző, a piacon elérhető legerősebb anyagból készült nyakrész 150 gramm töltettel. Antisztatikus és baktériumellenes bélés, hőre kötött rostanyaggal töltve. Szinte az összes Horseware takaróval kompatibilis, a két csattal könnyedén felhelyezhető és levehető.

3 év garancia.

Bezár

Likit 250g

1 390 Ft

A Likit nyalókák prémium minőségű termékekből készülnek. Fő összetevője a glükózból készült melasz.Természetesen az összes összetevő és a műanyag alkatrészek is európai eredetűek és alapos minőség ellenőrzésen mentek keresztül, mielőtt jóváhagyták. Az állandó minőség ellenőrzés biztosítja a Likit termékek megbízható minőségét. A Likit nyalókák játékosan szórakoztatják a lovad, ezzel megakadályozva az unalmat vagy a szorongást a lovardában vagy a karámban. A Cornell Egyetem (USA) neves viselkedés kutatói és a Bristol-i Egyetem (GB)  is javasolja a Likit termékek használatát. Győződj meg róla, hogy lovad távollétedben is jól szórakozik!