Showing all 5 results

Termék szűrés
Bezár

Wintec Cair 500 díjlovas nyereg széles hátú lovakra

229 990 Ft

Erősebb csontozatú (pl.: fríz, haflingi, hidegvérű) lovak számára kifejlesztett díjlovas nyereg. A Wintec díjlovas nyerge, köszönhetően elegáns, tradicionális szabásának, azonnal megragadja a szemet. A tradicionális kinézet alatt azonban forradalmian új, hatékony újítások egész tárházát találhatja, mely megkönnyíti az számodra a lovaglást. A lovas egyensúlyi pozícióját és ülését az optimális helyzetbe igazítja, és a szűk első, de tág hátsó résszel elősegíti a lovas hatékony, precíz segítségadását. Állítható Y-heveder rendszerrel rendelkezik. A marvas ebben a típusban is igény szerint, könnyen cserélhető, így  akkor sem kell megválnod nyeregtől, ha időközben lovat cserélsz, vagy több lóval foglalkozol egyszerre.

Bezár

Wintec Cair 500 díjlovas nyereg

204 990 Ft

A Wintec díjlovas nyerge, köszönhetően elegáns, tradicionális szabásának, azonnal megragadja a szemet. A tradicionális kinézet alatt azonban forradalmian új, hatékony újítások egész tárházát találhatja, mely megkönnyíti az számodra a lovaglást. A lovas egyensúlyi pozícióját és ülését az optimális helyzetbe igazítja, és a szűk első, de tág hátsó résszel elősegíti a lovas hatékony, precíz segítségadását. Állítható Y-heveder rendszerrel rendelkezik. A marvas ebben a típusban is igény szerint, könnyen cserélhető, így  akkor sem kell megválnod nyeregtől, ha időközben lovat cserélsz, vagy több lóval foglalkozol egyszerre.

Bezár

Wintec Cair 500 univerzális nyereg

199 990 Ft

Multifunkcionális, egyenes,vágott nyeregszárnnyal rendelkező univerzális nyereg.

 

Bezár

Wintec Cair 500 univerzális-díjlovas nyereg

198 990 Ft

Multifunkcionális, egyenes,vágott nyeregszárnnyal rendelkező univerzális nyereg, amely sík munkához és díjlovagláshoz is ideális.

 

Bezár

Wintec Cair 500 ugró nyereg

197 990 Ft

Strapabíró, bőr hatású, szintetikus, mély ültetésű ugró nyereg. Ideális erős, kiegyensúlyozott ugrási helyzet kialakításához.