Showing all 3 results

Termék szűrés
Bezár

Kentucky Air-Tech military bokavédő

36 990 Ft

Az Air Tech military bokavédő 5 rétegből áll. Belsejében egy rendkívül lélegző kötött bélés van, amely puha érzést biztosít a bőrön, így megakadályozza a dörzsölést. Ez a bélés segít elkerülni az ínvédő lecsúszását és elfordulását.  A második réteg 5 mm vastag EVA habból áll, ez az anyag rendkívül könnyű és ütéscsillapító tulajdonságú, stabilitást nyújt az ínvédőnek, valamint a ló lábának. Az EVA habot szellőzőnyílásokkal perforálták, hogy a hőt elvezesse, így a lábak nem tudnak túlmelegedni. A harmadik réteg egy 2 mm vastag TPU kemény héj, amely megakadályozza a nagy mechanikai behatások által okozott kárt. A külső réteg perforált műbőrből készül. A kis szellőzőnyílások megakadályozzák a láb túlmelegedését. Az anyag nem szívja fel a vizet, amely lehetővé teszi, hogy az Air Tech military bokavédő megtartsa könnyű súlyát. A hosszú, kemény  pályák során fokozhatják a teljesítményt és hozzájárulhatnak a ló kényelméhez. Rendkívül erős tépőzárral rendelkezik.

 

Bezár

Kentucky Air-Tech military ínvédő

35 990 Ft

Az Air Tech military ínvédő 5 rétegből áll. Belsejében egy rendkívül lélegző kötött bélés van, amely puha érzést biztosít a bőrön, így megakadályozza a dörzsölést. Ez a bélés segít elkerülni az ínvédő lecsúszását és elfordulását.  A második réteg 5 mm vastag EVA habból áll, ez az anyag rendkívül könnyű és ütéscsillapító tulajdonságú, stabilitást nyújt az ínvédőnek, valamint a ló lábának. Az EVA habot szellőzőnyílásokkal perforálták, hogy a hőt elvezesse, így a lábak nem tudnak túlmelegedni. A harmadik réteg egy 2 mm vastag TPU kemény héj, amely megakadályozza a nagy mechanikai behatások által okozott kárt. Az elülső láb hátoldalán újabb 5 mm vastag EVA habot adtak hozzá, hogy extra védelmet nyújtsanak a hátsó lábak esetleges ütközése ellen. A külső réteg perforált műbőrből készül. A kis szellőzőnyílások megakadályozzák a láb túlmelegedését. Az anyag nem szívja fel a vizet, amely lehetővé teszi, hogy az Air Tech military ínvédő megtartsa könnyű súlyát. A hosszú, kemény  pályák során fokozhatják a teljesítményt és hozzájárulhatnak a ló kényelméhez. Rendkívül erős tépőzárral rendelkezik.

 

Bezár

Kentucky Air Tech pártavédő

18 590 Ft

Kiváló minőségű pártavédő ütéscsillapító betéttel. Tépőzárral gyorsan és egyszerűen felhelyezhető, a közepén található bütyöknek köszönhetően nem fordul el. 30 fokon mosógépben mosható.