Showing all 3 results

Termék szűrés
Bezár

Horseware Rambo Ionic fáslialátét

20 790 Ft

Ionterápiás fáslialátét lovak számára.

RAMBO Ionic termékekről:

A Rambo Ionic a turmalin kristály erejét használja fel, amit egy, a természetben előforduló kristály alkalmaz, amely por alakúvá válva elektromos áramot bocsát ki és a környező levegő molekulákat negatív ionokká alakítja. Ezeket a negatív ionokat a szervezet abszorbeálja (megköti), ezáltal a véráramban lévő vízmolekulák méretét befolyásolja. Fizikai méretüket csökkentik a vizek természetes pozitív töltésének semlegesítésével, amely lehetővé teszi a vízmolekula gyorsabb áramlását a ló testén keresztül, ezáltal növelve az izmok oxigén és tápanyag ellátottságát. Negatív ionok a pozitív eredmények eléréséhez. A Rambo Ionic a lovak és az emberek számára is hatékony: stimulál, erősít és támogat.

Bezár

Waldhausen futószárazó nyeregalátét

6 690 Ft

15 mm vastag, párnázott és gyönyörűen steppelt futószárazó nyeregalátét. Ütéscsillapító, lélegző, tartós és puha alátét, amely tépőzárral rögzíthető. Anyaga: 65% poliészter, 35% pamut, közbenső réteg: 100% poliészter Méret: WB (120 x 28 cm)

 

Bezár

Waldhausen memóriahabos futószárazó nyeregalátét

13 290 Ft

Vastag memóriahabból készült nyeregalátét futószárazáshoz, amely a memóriahabnak köszönhetően tökéletesen illeszkedik a ló hátához és a tépőzárak segítségével nem csúszik el a hátán. Mérete: FULL(110 x 24 cm), PON 80 x 21 cm