Showing all 10 results

Termék szűrés
Bezár

Kentucky bőrbarát alsó takaró

43 890 Ft

300 grammos, meleg, szintetikus nyúlszőrrel bélelt, bőrbarát alsó takaró. Lélegző, a nyúlszőrnek köszönhetően megakadályozza az érzékeny részek takaró okozta kidörzsölődését. Elől 1 db csattal, a faroknál egy kötéllel rögzíthető. 30 fokon mosógépben mosható.

 

Bezár

Kentucky alsó takaró

24 490 Ft

Puha, extra meleg, 300 grammos alátét takaró. Magasított nyakrészének köszönhetően multifunkcionálisan is használhatod: nyakas takaróként és hátrahajthatod gallérként is.  Könnyen használható takaró a hideg napokra, csak helyezd a takaród alá egy gumis takaró leszorítóval.  Elől 1 db csattal rögzíthető. 30 fokon mosógépben mosható.

 

Bezár

Horseware Vari-Layer alsó takaró

27 790 Ft-tól

Lélegző alsó takaró, amely kompatibilis szinte az összes Horseware takaróval.Elöl egy csattal, a hasnál keresztpántokkal rögzíthető.  Rétegzett vastagsággal felépített takaró – a hát fele fokozatosan vastagszik-.  Antibakteriális és antisztatikus béléssel. Termo-kötésű rostkeverék a kiváló és tartós hővisszatartás érdekében. Lélegző anyagból, klasszikus csatokkal a szügynél és keresztpántokkal a hasnál a megfelelő rögzítés érdekében. Kétféle vastagságban kapható: a sötétkék-ezüst színkombinációjú takaró 250g, a sötétkék-piros pedig 450g töltetű.

Bezár

Horseware Rambo Optimo 400g alsó takaró

35 390 Ft

100 grammos alsó takaró. Egy csattal rögzíthető a szügynél. Kényelmes kivágással rendelkezik.

Bezár

Horseware Rambo Optimo 300g alsó takaró

32 490 Ft

100 grammos alsó takaró. Egy csattal rögzíthető a szügynél. Kényelmes kivágással rendelkezik.

Bezár

Horseware Rambo Optimo 200g alsó takaró

31 490 Ft

100 grammos alsó takaró. Egy csattal rögzíthető a szügynél. Kényelmes kivágással rendelkezik.

Bezár

Horseware Rambo Optimo 100g alsó takaró

28 190 Ft

100 grammos alsó takaró. Egy csattal rögzíthető a szügynél. Kényelmes kivágással rendelkezik.

Bezár

Horseware 300g nyakas alsó takaró

37 690 Ft

Horseware alsó takaró a hidegebb napokra. Kombinálható istálló és karámtakarókkal egyaránt. Thermofill, meleg béléssel, classic cut kivágással, plusz nyakrésszel. Elöl a szügynél egy csattal, a nyakrész kettő csattal rögzíthető. Ideális télen a megnyírt lovak számára.

 

Bezár

Horseware 300g alsó takaró

29 790 Ft

Horseware alsó takaró a hidegebb napokra. Kombinálható istálló és karámtakarókkal is egyaránt. Thermofill, meleg béléssel, classic cut kivágással. Elöl egy csattal rögzíthető.

 

Bezár

Horseware Rambo Ionic alsó takaró

55 390 Ft

Ionterápiás alsó takaró lovak számára. Ideális hidegebb időben rétegzett takarózásra. 100 g töltetű.

RAMBO Ionic termékekről:

A Rambo Ionic a turmalin kristály erejét használja fel, amit egy, a természetben előforduló kristály alkalmaz, amely por alakúvá válva elektromos áramot bocsát ki és a környező levegő molekulákat negatív ionokká alakítja. Ezeket a negatív ionokat a szervezet abszorbeálja (megköti), ezáltal a véráramban lévő vízmolekulák méretét befolyásolja. Fizikai méretüket csökkentik a vizek természetes pozitív töltésének semlegesítésével, amely lehetővé teszi a vízmolekula gyorsabb áramlását a ló testén keresztül, ezáltal növelve az izmok oxigén és tápanyag ellátottságát. Negatív ionok a pozitív eredmények eléréséhez. A Rambo Ionic a lovak és az emberek számára is hatékony: stimulál, erősít és támogat.