Showing all 7 results

Termék szűrés
Bezár

Equitaly Plus Spin alumínium kengyel

49 990 Ft

Az Equitaly alumínium kengyeleket kifejezetten úgy tervezték, hogy a kengyel elvesztése során is gyors és egyszerű legyen a kengyel megtalálása. A SPIN rendszer úgy van kialakítva, hogy kiváló tapadást biztosítson még akkor is, ha a láb nem helyezkedik el jól a kengyelben. Koncentrikus ívekkel kialakított kivitelének köszönhetően minden szögben ugyanolyan fogást biztosít. A koncentrikus ívek alakja, szöge és lebontása a teljesítmény közben végzett mozgás közbeni vizsgálat eredménye. A Spin Up a Spin típustól a kengyel talp vastagságában különbözik.

Ultrakönnyű alumínium kengyel. Súly: 453 gramm.

Bezár

Equitaly Plus Spin Back alumínium kengyel

49 990 Ft

Az Equitaly alumínium kengyeleket kifejezetten úgy tervezték, hogy a kengyel elvesztése során is gyors és egyszerű legyen a kengyel megtalálása. A SPIN rendszer úgy van kialakítva, hogy kiváló tapadást biztosítson még akkor is, ha a láb nem helyezkedik el jól a kengyelben. Koncentrikus ívekkel kialakított kivitelének köszönhetően minden szögben ugyanolyan fogást biztosít. A koncentrikus ívek alakja, szöge és lebontása a teljesítmény közben végzett mozgás közbeni vizsgálat eredménye.

A Spin Back a Spin típustól a kengyel talp helyeződésében különbözik: a Spin típusnál középen, a Spin Back típusnál pedig elől található a kengyelszíj függesztő vas.

Ultrakönnyű alumínium kengyel. Súly: 453 gramm.

Bezár

Equitaly Plus Back Force alumínium kengyel

49 990 Ft

Az Equitaly alumínium kengyeleket kifejezetten úgy tervezték, hogy a kengyel elvesztése során is gyors és egyszerű legyen a kengyel megtalálása. A FORCE rendszer úgy van kialakítva, hogy biztosítsa a legjobb tapadást, miközben továbbra is nagy mozgást biztosít a lábnak. A fogak mérete és pozíciója állandó fogást biztosít, még akkor is, ha a kengyeleket nehéz körülmények között használják, mint például sáros, esős időben. A Force Back a Force típustól a kengyel talp helyeződésében különbözik: a Force típusnál középen, a Force Back típusnál pedig elől található a kengyelszíj függesztő vas.

Ultrakönnyű alumínium kengyel. Súly: 311 gramm.

Bezár

Equitaly Plus Up Force alumínium kengyel

49 990 Ft

Az Equitaly alumínium kengyeleket kifejezetten úgy tervezték, hogy a kengyel elvesztése során is gyors és egyszerű legyen a kengyel megtalálása. A FORCE rendszer úgy van kialakítva, hogy biztosítsa a legjobb tapadást, miközben továbbra is nagy mozgást biztosít a lábnak. A fogak mérete és pozíciója állandó fogást biztosít, még akkor is, ha a kengyeleket nehéz körülmények között használják, mint például sáros, esős időben. A Force Up a Force típustól a kengyel talp vastagságában különbözik.

Ultrakönnyű alumínium kengyel.  Súly: 320 gramm.

Bezár

Equitaly Plus Force alumínium kengyel

49 990 Ft

Az Equitaly alumínium kengyeleket kifejezetten úgy tervezték, hogy a kengyel elvesztése során is gyors és egyszerű legyen a kengyel megtalálása. A FORCE rendszer úgy van kialakítva, hogy biztosítsa a legjobb tapadást, miközben továbbra is nagy mozgást biztosít a lábnak. A fogak mérete és pozíciója állandó fogást biztosít, még akkor is, ha a kengyeleket nehéz körülmények között használják, mint például sáros, esős időben.

Ultrakönnyű alumínium kengyel. Súly: 453 gramm.

Bezár

Equitaly alumínium kengyel

32 990 Ft

Ultrakönnyű alumínium kengyel. Súly: 600 gramm.

Bezár

Artisan alumínium kengyel

20 190 Ft

Ultrakönnyű alumínium kengyel.