Showing all 3 results

Termék szűrés
Bezár

Acavallo Alupro Jumpe zabla

15 890 Ft

Az Acavallo „Jumpe” zabla egy csavart rostból készült, és két eloxált alumínium gyűrűvel van ellátott zabla,  amelyek különböző fényes színekben kaphatók (vastagságuk: 7 mm). A speciális alumíniumötvözet könnyű éstartós, megakadályozza a korróziót és garantálja a hosszú élettartamot. A „Jumpe” anyag egy vágásgátló, ellenálló, sodrott rost, amely az UV sugárzásnak ellenáll, nem szívja fel a vizet (vízlepergető) és könnyen tisztítható. A már ismert műanyag- vagy szintetikus anyagokhoz képest a „Jumpe” fő előnye, hogy szinte elpusztíthatatlan a ló számára a harapásával vagy rágásával, ami miatt rendkívül biztonságos és szájbarát. Sólya mindössze 65 g. A gyűrűk külső átmérője 80 mm, amely a ló számára rendkívül kényelmes.  Ajánlott azoknak a lovaknak, amelyek érzékenyek a fémre és / vagy nem szeretik a hagyományos merev zablákat. A „Jumpe” bit tökéletesen illeszkedik bármely ló szájához, növeli a kényelmet, miközben minimálisra csökkenti a súrlódást a többi fém- vagy gumi alternatívához képest.

Bezár

Acavallo Alupro hackamore

22 190 Ft

Méretek: Elérhető méret: egy méret (one size) Elérhető szín: barna, piros, pink, narancssárga, bronz, fekete, kék, alumínium, grafit szürke, titán

Bezár

ACAVALLO Arco Alupro kengyel

32 690 Ft

Az Arco AluPro kengyel hitelesített, kiváló minőségű alumínium anyagból készül, és úgy lett megtervezve, hogy darabonként legfeljebb 310 g súlyú legyen, ami jóval alacsonyabb, mint a hagyományos acél kengyelek átlagos súlya. A csavarmenetes pad a gyakorlati hosszú lyukakkal (elkerülve a talplemez és a futófelület közötti szennyeződést) és oldalirányú bemélyedései, valamint a kengyel kialakítása további súlycsökkentést eredményez. Az extra nagy kengyel a görgő lábához (5 ° -os szög) hajlik, amely lehetővé teszi a lovas számára, hogy optimális lábpozíciót érjen el, és tökéletes egyensúlyban maradjon, miközben enyhíti a csípőjét, térdét és bokáit érő nyomást, ami nélkülözhetetlen a kényelmes és biztonságos lovaglás során. A futófelület speciális tapadása tovább növeli a lábállás stabilitását. A kengyel  eloxálással történő színezése hatékony korrózióvédelmet biztosít a terméknek.