Showing all 5 results

Termék szűrés
Bezár

Waldhausen Barcelona fülvédő

9 890 Ft

Elegáns fülvédő gyönyörű mintás nyomattal és csillogó W-vel a homlokán. A fülek sima pamutból készültek, a homlok része horgolt.

Bezár

Waldhausen Barcelona nyeregalátét

16 590 Ft

Kiváló minőségű, sportos nyeregalátét.A bélés biztosítja a megfelelő verejték-felszívódást, 390 g / m² tömítés és 5 mm-es hab a kiváló nyomáselosztás és az ütéselnyelés érdekében.
Külső anyag: 100% pamut Bélés: 100% poliészter

Bezár

Waldhausen Barcelona díjlovas lábvédő

13 190 Ft

Puha, ütéselnyelő szintetikus szőrmével párnázott cipőcipő. Vonzó mintával és csillogó W-vel a tépőzáron. A ló lábának optimális védelme

 

Bezár

Waldhausen Barcelona kötőfék

11 490 Ft

Elegáns, minőségi kötőfék nyomtatással és csillogó kövekkel az orrrészen. A fejrész és az orrnyílás puha szintetikus szőrmével van párnázva. Könnyen állítható az állszíj és a fejrész egyik oldalán. Lapos, csillogó kövekkel díszített.

Bezár

Elt Barcelona női pulóver

16 190 Ft

Puha, meleg pulóver felállítható gallérral, kiváló minőségű, kevert pamutszövetből. Díszítő, nyomott mintás  szív és “Horse forever” felirattal. Kemény, bordázott csuklópánt és bordázott szalag a szegélyen. A puha belső rész meleget biztosít, tartós és könnyű, bőrbarát anyag, dekoratív cipzárokkal, amelyek közül kettő rejtett zseb.
Anyaga: 70% pamut, 30% poliészter.