Showing all 7 results

Termék szűrés
Bezár

Ikonic rézgörgős D zabla

13 890 Ft

IKONIC egyszertört, rézgörgős D zabla. 

Bezár

Trust Inno Sense Mullen D zabla

34 190 Ft

Az Inno Sense zablák három különböző modellt tartalmaznak: puha, közepes és kemény típus. A szórófejek a verziókban kaphatók; flexi, mullen és port. Az Inno Sense vonalai minden lóhoz használhatók, és különösen alkalmasak fiatal lovak és / vagy érzékeny szájú lovakhoz.  A szintetikus anyag az FDA által jóváhagyott, ami azt jelenti, hogy az anyag nem tartalmaz lágyítószereket, és nem mérgező az emberekre és az állatokra nézve. Ezenkívül az Inno Sense zablák rugalmas és merev modellje rozsdamentes acél magjának köszönhetően szilárd. Az Inno Sense zablával  lovagolt lovak könnyedén követik a  lovas kezét, és könyebben elfogadják a zablát.

Bezár

TRUST Sweet Iron Cherry Roller D zabla

41 890 Ft

Trust Sweet Iron Cherry Roller D zabla. Az édes vas (sweet iron) rozsdásodik, ha érintkezésbe kerül a (levegő) páratartalommal; a felületi rozsda édes, és természetesen serkenti a nyáltermelést, ezáltal a ló többet nyalogatja, ami viszont ösztönzi a zabla könnyebb elfogadását.

Ez a termék jelenleg nincs készleten. Rendelési idő 4-6 hét.

Bezár

TRUST Leather D bőr zabla

45 490 Ft

Trust Leather D Bőr zabla. A zabla magja megerősített nylonból készül. A mag körül varrt bőr természetesen vegyszermentes. A nyáltermelés lágyítja a bőrt, és kellemesebbé teszi a ló számára. Rugalmas mechanizmus, amely a bőr ízeivel kombinálva különösen érzékeny szájjal rendelkező lovaknak alkalmas.

 

Bezár

IKONIC D Zabla

13 490 Ft

IKONIC egyszertört D zabla. A csikózablánál erősebb, de az alakja a pálcás zablához hasonlóan meggátolja, hogy a lovas behúzza a ló szájába a zablakarikát.

 

Bezár

IKONIC nyelvleszorítós D zabla

15 290 Ft

IKONIC nyelvleszorítós D zabla. A csikózablánál erősebb, de az alakja a pálcás zablához hasonlóan meggátolja, hogy a lovas behúzza a ló szájába a zablakarikát.

 

Bezár

IKONIC réz csavart D zabla

12 690 Ft

IKONIC réz, csavart D zabla. A csikózablánál erősebb, de az alakja a pálcás zablához hasonlóan meggátolja, hogy a lovas behúzza a ló szájába a zablakarikát.