Showing all 3 results

Termék szűrés
Bezár

Ikonic Elite Díjlovas Nyereg

1 020 000 Ft

Az Ikonic Elite díjlovas nyereg mély ültetésű a lovas stabilitásának, megfelelő pozíciójának elérése érdekében. Az elülső markamra az átlagosnál nagyobb kivágással rendelkezik. A nyereg kétféle bőr kombinációja: egy nagyon rugalmas borjúbőr az ülésen és a szárnyakon, valamint egy nagyon jó tapadású zsíros bőr. Mint minden Ikonic nyereg, a nagy panelek lehetővé teszik a nyereg nyomásának és a lovas súlyának a eloszlatását. Latexből, memóriahabból és gyapjúból készült nyeregpárnák, újratölthetők a nyereg egyensúlyának tökéletes beállításához. Ezenkívül a cserélhető marvas rendszer lehetővé teszi a nyereg illesztését a ló adottságai szerint. Az Elite díjlovas nyereg cserélhető térdtámaszokkal van ellátva. A különböző méretű hatféle térdtámasz lehetővé teszi, hogy a szárnyakat a  lovas morfológiájához, a lovaglás stílusához igazítsa. A rögzítő rendszer kétszeres: a tépőzárral ellátott első rögzítés a “Quick Fit” gombrendszerrel megerősítve biztosítja a biztonságos, könnyű és gyors pozicionálást.

 

Bezár

IKONIC Pro Monoflap Díjlovas Nyereg

830 000 Ft
A Pro Monoflap egyetlen nyeregszárnnyal és mély ültetéssel optimális kényelmet nyújt, és megkönnyíti a lovas megfelelő pozíciójának elérését. Mint minden Ikonic nyereg, a nagy panelek lehetővé teszik a nyereg nyomásának és a lovas súlyának a eloszlatását.
Latexből, memóriahabból és gyapjúból készült nyeregpárnák, amelyek újratölthetőek a nyereg egyensúlyának tökéletes beállítása érdekében.
Kivágott elülső nyeregkápa a becsípődés elkerülése és a ló vállának szabadon hagyása érdekében.
Cserélhető marvassal rendelkezik, ami lehetővé teszi a különböző alkatú lovakra való tökéletesebb illeszkedést.
 
Bezár

Ikonic Classic Díjlovas Nyereg

610 000 Ft

Az Ikonic Classic díjlovas nyereg mély ültetésű a lovas stabilitásának, megfelelő pozíciójának elérése érdekében. Mint minden Ikonic nyereg, a nagy panelek lehetővé teszik a nyereg nyomásának és a lovas súlyának a eloszlatását. A Classic szárnyai az előretolt térdtámaszokkal kiváló pozíciót adnak a lábaknak.