Showing all 5 results

Termék szűrés
Bezár

Waldhasen ekcéma takaró

28 990 Ft

Biztonságos, teljes körű védelem az ekcémában szenvedő lovak számára. Speciális, kiváló minőségű, lélegző szálas anyagból készült, rögzített nyakrésszel és széles haspánttal. Bőséges mozgásszabadság a vállrész és a nyakrész rugalmas elhelyezkedése miatt. Maszk nélkül szállítjuk. Tartalmaz:

-javítókészlet.
– finom hálószövés
– levehető nyakrész
– Lábszíjak
-Farokfedél

Anyaga: 100% poliészter. Mosható 30 ° C-on.

Bezár

Waldhasen Protect ekcéma takaró

21 490 Ft

Az ekcéma és légytakaró kombinációja. Nyakrész és vállrész rugalmas, lélegző funkcionális szálas anyagból készült. A szügynél egy csattal, a hasnál pántokkal rögzíthető. Lélegző. 100% poliészter.

Bezár

Waldhausen Protect ekcéma nyakrész

6 590 Ft

Kiváló minőségű nyakrész finomszemű szövetből, amely védi a nyakat és a sörényt a bosszantó rovaroktól. Három erős tépőzárral és hevederekkel van ellátva, amelyek a takaróhoz és a kantárhoz rögzíthetők.

Anyaga: 100% poliészter.

 

Bezár

Waldhausen ekcéma nyakrész

9 290 Ft

Biztonságos védelem a sörény és a viszketésnek kitett terület számára a martól egészen a fejig. Légáteresztő, funkcionális rostanyagból készült. A hasnál található elasztikus szíj a megfelelő helyen tartja a nyakrész.t

Anyaga: 100% poliészter.

 

Bezár

Stiefel Eczema Protect

6 190 Ft

Az Eczema Protect intenzív gondoskodást nyújt a dehidratált és viszkető bőr iránt. TA természetes védő és revitalizáló hatása biztosítja az irritált bőr gyors regenerálódását. Különösen hasznos a nyári ekcéma kezelésére. Szegfűszeget, borókát és levendulát tartalmaz.