Showing all 5 results

Show sidebar

Elt Comfort bőr lábszárvédő

11 690 Ft
Praktikus lábszárvédő a mindennapokra. A rugalmas betétnek köszönhetően megfelelően illeszkedik a vádlira.
Anyaga: felső: 70% nylon, 30% poliészter, bevonat: 100% poliuretán, bélés: 60% nylon, 40% poliuretán. Rugalmas betétek: 96% poliészter, 4% elasztán

Elt Elegance bőr lábszárvédő

13 390 Ft
Puha bőrből készült, elegáns megjelenésű lábszárvédő. A rugalmas betétnek köszönhetően megfelelően illeszkedik a vádlira.
Anyaga: 100% bőr, betét: 100% poliészter

Lamicell Elegance vezetőszár

2 790 Ft
Puha, könnyen megköthető vezetőszár, erős karabinerrel. Hossza: 2,2 m.

Cavalliera Elegance fülvédő

11 290 Ft
Fülvédő lovak számára, elegáns dekorációval, átlós mintázattal, ezüst paszpollal készült technikai anyag és Coolpass technológia ötvözésével. A rugalmas mikroszálak biztosítják a kiváló oxigénellátást a fülek számára. A technikai előnyök mellett tökéletes védelmet biztosít a rovarok és legyek ellen. Elegáns, átlós tervezésével egyedülálló a piacon. Tökéletes választás a versenyekre vagy edzésekhez.

Cavalliera Elegance hosszított fülvédő

11 290 Ft
Hosszított fülvédő lovak számára, elegáns dekorációval, átlós mintázattal, ezüst paszpollal készült technikai anyag és Coolpass technológia ötvözésével. A rugalmas mikroszálak biztosítják a kiváló oxigénellátást a fülek számára. A technikai előnyök mellett tökéletes védelmet biztosít a rovarok és legyek ellen. Elegáns, átlós tervezésével egyedülálló a piacon. Tökéletes választás a versenyekre vagy edzésekhez.