Showing 1–12 of 35 results

Termék szűrés
Bezár

NAF MSM por lovaknak 1kg

20 290 Ft

Az MSM alapvető az egészség és rugalmasság szempontjából, amik körülveszik az ízületeket.

Rendkívüli képességei segítenek a test ízületi gyulladások, duzzanatok elleni védekezésében, védik az ízületeket a sérüléstől és általánosságban segítenek a szövetgyógyulásban.

Bezár

NAF Instant Magic nyugtató paszta 1x30ml

3 190 Ft

A paszta koncentráltan tartalmazza a magnéziumadagot és gyógynövénykivonatot, amelyet közvetlenül a stressz helyeztet kiváltó esemény előtt kell beadni lovunknak. Egy pasztát kell beadni 1-1.5 órával a koncentráltságot, összeszedettséget megkívánó esemény előtt.

Bezár

NAF Vitaferrin 1 L – vas folyadék

8 290 Ft

Vitaferrin a csúcsteljesítmény fenntartásához. A megfelelő és hatékony táplálkozási megoldásként fejlesztették ki a lovak teljesítményének optimalizálása érdekében. Vasban gazdag, vitaminokkal és ásványi anyagokkal erősítve a képzés és a teljesítmény lehetőségeinek maximalizálásáért. Yuccával és echinaceával támogatja az immunrendszert.

Bezár

NAF Mare, Foal & Youngstock – Vemhes Kancák és Csikók Számára

14 790 Ft

A táplálkozás az egyik legfontosabb szempont a fiatalkori nevelés során. Nem győzik hangsúlyozni, mennyire fontos az állandó, kiegyensúlyozott táplálkozás a csikó egészséges fejlődéséhez, a sima, egyenletes növekedés fenntartásához. Ezért fejlesztette ki a NAfF a Mare, a Foal & Youngstock széles spektrumú vitamint és ásványi anyagot, amely a kálcium és a foszfor tartalmát megfelelő arányban biztosítja a csontfejlődéshez, a cink és a vas jelenlétében, hogy biztosítsák a tápanyagok felszívódását a csontokba. A réz az egészséges porcok kialakulásához, az E-vitamin mellett az egészséges izomfejlesztést is támogatja. A lizint segít annak biztosításában, hogy a fehérjét megfelelően használják.

Bezár

NAF Echinacea Plus- immunerősítő lovaknak

14 890 Ft

Az immunrendszer karbantartartásához.Minden lónak szüksége van némi extra segítségre, különösen akik keményen dolgoznak, rendszeresen utaznak vagy egy rendkívül kihívásnak vannak kitéve. Echinacea talán a legismertebb gyógynövény az immunrendszer erősítéséhez. A kutatások azt is kimutatják, hogy az echinacea szintén növeli a vörösvérsejtek számát, ami nélkülözhetetlen a versenylovak számára. Az Echinacea Liquid biztosítja az immunrendszer ideális napi támogatását. Adagolás 15-30/nap

Bezár

NAF Recover 500 ml – teljesítményjavító

9 590 Ft

Antioxidánsokkal dúsított oldat, izmok ellazítására. A Recover elősegíti a megerőltető edzések és versenyek utáni természetes regenerálódási folyamatot. Ötnapos kúra mely biztosítja a ló mozgékonyságát és az erőnlét fenntartását.

100 ml/nap

Bezár

NAF B.L.K. 0.5 kg – Immunerősítő Lovaknak

14 890 Ft

A BLK-t a vér, a máj és a vesék támogatására alkották meg, melyek a test saját méregtelenítői és tisztítói. A célzottan ezekre a szervekre irányuló különleges gyógynövények segítségével, mint a máriatövis és a pitypang, segíthetjük ezen szervek természetes regenerálódását. A BLK szintén tartalmaz olyan tudományosan igazolt, természetből kinyerhető antioxidánsokat, melyek kimossák a szervezetben felhalmozódott szabadgyököket.

Bezár

NAF B.L.K. 1 kg – Immunerősítő Lovaknak

40 700 Ft

A BLK-t a vér, a máj és a vesék támogatására alkották meg, melyek a test saját méregtelenítői és tisztítói. A célzottan ezekre a szervekre irányuló különleges gyógynövények segítségével, mint a máriatövis és a pitypang, segíthetjük ezen szervek természetes regenerálódását. A BLK szintén tartalmaz olyan tudományosan igazolt, természetből kinyerhető antioxidánsokat, melyek kimossák a szervezetben felhalmozódott szabadgyököket.

Bezár

NAF Shake Relief 0.5 Kg – immunerősítő lovaknak

17 990 Ft

A Shake Relief egy tudományosan igazolt természetről kinyerhető antioxidánsok különleges keverékét tartalmazza, melynek feladata, hogy kimossa a szabadgyököket  a szervezetből. Nyugtató gyógynövény kivonatok és biológiailag elérhető magnézium támogatja a nyugodt magabiztos megjelenést. A Shake Relief szintén tartalmaz egy immunrendszer támogató keveréket, ugyanis az immunrendszer elengedhetetlen a ló védekezőrendszeréhez és jólétéhez. Az MSM a lágyrészeket és idegszöveteket támogatja. A Shake Relief csúcsszezonban folyamatosan adagolandó az egyéni igényeknek megfelelően és esetenként emelhető.

Bezár

NAF Superflex Liquid 1 Liter – Izületvédő Folyadék Lovaknak

17 890 Ft

Lovaknak, ízületek és porcok védelmére kifejlesztett takarmány-kiegészítő folyadék. Napi adagolásával csökkenthető a porckopás és az ízületi problémák.

Bezár

NAF Superflex Liquid 5 Liter – Ízületvédő Folyadék Lovaknak

69 990 Ft

Lovaknak, ízületek és porcok védelmére kifejlesztett takarmány-kiegészítő folyadék. Napi adagolásával csökkenthető a porckopás az ízületi problémák.

Bezár

NAF Superflex Senior 660 g – Ízületvédő Idős Lovaknak

15 990 Ft

A benne lévő komplex vegyületek (kondroitin-szulfát, glükozamin-szulfát, hialuronsav, és MSM) támogatják a rugalmas és egészséges inakat és ízületeket. Lassítja a ló szervezetében lezajló porckárosító folyamatokat és elősegíti az ízületi folyadék képződését. Vízmolekulák megkötésével segíti a porcszövet vízzel való telítettségének kialakítását, ezáltal síkosít az ízületekben. Az MSM gyulladáscsökkentő és fájdalomcsillapító hatású és elősegíti az ízületek és izmok gyors regenerálódását.