1–12 / 35 találat

Termék szűrés
Bezár

NAF MSM por lovaknak 1kg

20 290 Ft

Az MSM alapvető az egészség és rugalmasság szempontjából, amik körülveszik az ízületeket.

Rendkívüli képességei segítenek a test ízületi gyulladások, duzzanatok elleni védekezésében, védik az ízületeket a sérüléstől és általánosságban segítenek a szövetgyógyulásban.

Bezár

NAF Instant Magic nyugtató paszta 1x30ml

3 190 Ft

A paszta koncentráltan tartalmazza a magnéziumadagot és gyógynövénykivonatot, amelyet közvetlenül a stressz helyeztet kiváltó esemény előtt kell beadni lovunknak. Egy pasztát kell beadni 1-1.5 órával a koncentráltságot, összeszedettséget megkívánó esemény előtt.

Bezár

NAF Vitaferrin 1 L – vas folyadék

8 290 Ft

Vitaferrin a csúcsteljesítmény fenntartásához. A megfelelő és hatékony táplálkozási megoldásként fejlesztették ki a lovak teljesítményének optimalizálása érdekében. Vasban gazdag, vitaminokkal és ásványi anyagokkal erősítve a képzés és a teljesítmény lehetőségeinek maximalizálásáért. Yuccával és echinaceával támogatja az immunrendszert.

Bezár

NAF Mare, Foal & Youngstock – Vemhes Kancák és Csikók Számára

14 790 Ft

A táplálkozás az egyik legfontosabb szempont a fiatalkori nevelés során. Nem győzik hangsúlyozni, mennyire fontos az állandó, kiegyensúlyozott táplálkozás a csikó egészséges fejlődéséhez, a sima, egyenletes növekedés fenntartásához. Ezért fejlesztette ki a NAfF a Mare, a Foal & Youngstock széles spektrumú vitamint és ásványi anyagot, amely a kálcium és a foszfor tartalmát megfelelő arányban biztosítja a csontfejlődéshez, a cink és a vas jelenlétében, hogy biztosítsák a tápanyagok felszívódását a csontokba. A réz az egészséges porcok kialakulásához, az E-vitamin mellett az egészséges izomfejlesztést is támogatja. A lizint segít annak biztosításában, hogy a fehérjét megfelelően használják.

Bezár

NAF Echinacea Plus- immunerősítő lovaknak

14 890 Ft

Az immunrendszer karbantartartásához.Minden lónak szüksége van némi extra segítségre, különösen akik keményen dolgoznak, rendszeresen utaznak vagy egy rendkívül kihívásnak vannak kitéve. Echinacea talán a legismertebb gyógynövény az immunrendszer erősítéséhez. A kutatások azt is kimutatják, hogy az echinacea szintén növeli a vörösvérsejtek számát, ami nélkülözhetetlen a versenylovak számára. Az Echinacea Liquid biztosítja az immunrendszer ideális napi támogatását. Adagolás 15-30/nap

Bezár

NAF Recover 500 ml – teljesítményjavító

9 590 Ft

Antioxidánsokkal dúsított oldat, izmok ellazítására. A Recover elősegíti a megerőltető edzések és versenyek utáni természetes regenerálódási folyamatot. Ötnapos kúra mely biztosítja a ló mozgékonyságát és az erőnlét fenntartását.

100 ml/nap

Bezár

NAF B.L.K. 0.5 kg – Immunerősítő Lovaknak

14 890 Ft

A BLK-t a vér, a máj és a vesék támogatására alkották meg, melyek a test saját méregtelenítői és tisztítói. A célzottan ezekre a szervekre irányuló különleges gyógynövények segítségével, mint a máriatövis és a pitypang, segíthetjük ezen szervek természetes regenerálódását. A BLK szintén tartalmaz olyan tudományosan igazolt, természetből kinyerhető antioxidánsokat, melyek kimossák a szervezetben felhalmozódott szabadgyököket.

Bezár

NAF B.L.K. 1 kg – Immunerősítő Lovaknak

40 700 Ft

A BLK-t a vér, a máj és a vesék támogatására alkották meg, melyek a test saját méregtelenítői és tisztítói. A célzottan ezekre a szervekre irányuló különleges gyógynövények segítségével, mint a máriatövis és a pitypang, segíthetjük ezen szervek természetes regenerálódását. A BLK szintén tartalmaz olyan tudományosan igazolt, természetből kinyerhető antioxidánsokat, melyek kimossák a szervezetben felhalmozódott szabadgyököket.

Bezár

NAF Shake Relief 0.5 Kg – immunerősítő lovaknak

17 990 Ft

A Shake Relief egy tudományosan igazolt természetről kinyerhető antioxidánsok különleges keverékét tartalmazza, melynek feladata, hogy kimossa a szabadgyököket  a szervezetből. Nyugtató gyógynövény kivonatok és biológiailag elérhető magnézium támogatja a nyugodt magabiztos megjelenést. A Shake Relief szintén tartalmaz egy immunrendszer támogató keveréket, ugyanis az immunrendszer elengedhetetlen a ló védekezőrendszeréhez és jólétéhez. Az MSM a lágyrészeket és idegszöveteket támogatja. A Shake Relief csúcsszezonban folyamatosan adagolandó az egyéni igényeknek megfelelően és esetenként emelhető.

Bezár

NAF Superflex Liquid 1 Liter – Izületvédő Folyadék Lovaknak

17 890 Ft

Lovaknak, ízületek és porcok védelmére kifejlesztett takarmány-kiegészítő folyadék. Napi adagolásával csökkenthető a porckopás és az ízületi problémák.

Bezár

NAF Superflex Liquid 5 Liter – Ízületvédő Folyadék Lovaknak

69 990 Ft

Lovaknak, ízületek és porcok védelmére kifejlesztett takarmány-kiegészítő folyadék. Napi adagolásával csökkenthető a porckopás az ízületi problémák.

Bezár

NAF Superflex Senior 660 g – Ízületvédő Idős Lovaknak

15 990 Ft

A benne lévő komplex vegyületek (kondroitin-szulfát, glükozamin-szulfát, hialuronsav, és MSM) támogatják a rugalmas és egészséges inakat és ízületeket. Lassítja a ló szervezetében lezajló porckárosító folyamatokat és elősegíti az ízületi folyadék képződését. Vízmolekulák megkötésével segíti a porcszövet vízzel való telítettségének kialakítását, ezáltal síkosít az ízületekben. Az MSM gyulladáscsökkentő és fájdalomcsillapító hatású és elősegíti az ízületek és izmok gyors regenerálódását.