Showing all 5 results

Termék szűrés
Bezár

NAF M Power 900g-Teljestménynövelő por

25 890 Ft

Izomtömeg és állóképesség növelő. A MPower egy élvonalbeli egyedülálló formula, mely aminosavakban és természetes eredetű antioxidánsokban gazdag, amelyek együtt dolgoznak a kiválasztott növényi összetevőkkel, biztosítva az egészséges izomfunkciót illetve az izomnövekedést. Ezen kívül tartalmazza a szükséges vitaminokat, nyomelemeket és az optimális emésztési folyamatokhoz szükséges élesztőt, melyek együttesen lehetővé teszik a kulcsfontosságú izomépítő összetevők hatékony felhasználását.

Bezár

NAF Respirator Boost 1 Liter – Légzéskönnyítő folyadék

17 390 Ft

A benne lévő antioxidánsok révén értékes támogatást nyújt lovunk immunrendszerének és a tüdőt körülvevő kapilláris ereknek. A tüdő egészséges működését támogatják a Respiratorban lévő gyógynövények: gyömbér, csipkebogyó, fekete áfonya és az echinacea. Az esszenciális illóolajak pedig segítik a légutak tiszta átjárhatóságát.

Bezár

NAF Magic Powder nyugató por 1,5 Kg

22 390 Ft

A NAF MAGIC nem pusztán magnézium, hanem egy olyan tudományosan kifejlesztett formula, amely egyedülálló kombinációját tartalmazza a nyugtató hatóanyagú gyógynövényeknek és a magnéziumnak!
A NAF MAGIC takarmánykiegészítő rendszeres napi adagolásával nyugodtabbá és magabiztosabbá varázsoljuk a lovunkat.

Bezár

NAF Linseed Oil – lenmag olaj 5 liter

17 490 Ft

Hidegen sajtolt lenmagolaj. Javítja a bőr és szőr kondícióját valamint hasznos emésztést segítő anyag, valamint előnyös hatása van a szív-és érrendszerre, a szaporítószervekre és idegrendszerre is.

Bezár

NAF GastriAid 1,8 kg – emésztést segítő por

18 690 Ft

A GastriAid olyan egyedülálló keveréket tartalmaz ami probiotikumokat tartalmaz a gyomor egészségéért, támogatja a gyomor működését.