Showing 1–12 of 13 results

Termék szűrés
Bezár

Waldhausen elektrolit folyadék 1L

4 290 Ft

Intenzív megterhelés okozta erős izzadás után lovunk jelentős mennyiségű nyomelemet veszít, amit elektrolit folyadék adásával pótolhatunk.

Adagolási útmutató:  csikók számára: 50-100 ml/nap
Az izzadás mértékétől függően lovak(600kg) számára: 50-100 ml/nap, kislovak számára (300kg) 30-60 ml/nap. Ajánlott etetési idő: 1-3 nap. Az elektrolit adásakor biztosíts lovad számára megfelelő mennyiségű friss vizet is!

Hasmenés után a szervezet víz és nyomelem-háztartás visszaállítása esetén: csikóknak 50-100 ml/nap. Ajánlott adagolási idő: 1-7 nap.
Az étrendkiegészítő adagolása előtt mindenképp konzultálj állatorvosoddal!

Bezár

Stiefel Broncho-Plus légzéskönnyítő folyadék 1L

9 190 Ft

Tehermentesíti a légutakat, pozitív hatással van a ló teljes légzőrendszerére.Kakukkfüvet, kankalint, ánizst, édesköményt, gesztenyét és kamillát tartalmaz.
Etetési útmutató: napi megelőzésként 40-45 ml,  szükség esetén napi 60-100 ml.

 

Bezár

Waldhausen multivitamin folyadék 1L

4 290 Ft

Vitaminok, nyomelemek és aminosavak kombinációja, amely pozitív hatással bír a ló általános jólétére. Növelheti a ló hajlandóságát is.

 

Bezár

Waldhausen Magnesium Forte 1kg

7 890 Ft

Pellet. A magnézium csökkenti a stressz reakciókat, növeli a ló hajlandóságát és nyugodtabb működését, valamint megerősítheti a ló egyensúlyát. A B12-vitaminnal kombinálva a magnézium támogatja az izmok metabolizmusát.

 

Bezár

Waldhausen Magnesium folyadék 1L

9 790 Ft

A magnézium csökkenti a stressz reakciókat, növeli a ló hajlandóságát és nyugodtabb működését, valamint megerősítheti a ló egyensúlyát. A B12-vitaminnal kombinálva a magnézium támogatja az izmok metabolizmusát.

 

Bezár

Waldhausen Broncho folyadék 1L

7 990 Ft

A Waldhausen Broncho folyadék pozitív hatással lehet a ló légutaira a természetes gyógynövényeknek köszönhetően.. Nyugtató hatással bír, enyhíti a légzési problémákat és lazítja a nyákot.

 

Bezár

Horse First Vital V – komplex vitamin

11 190 Ft

A Vital-V-t a HORSE FIRST által a piacon meglévő többi vitaminokkal végzett kutatások alapján alakították ki. Megállapították, hogy bár sok létező több kiegészítő tartalmaz vitaminokat és ásványi anyagokat, azonban ezekben olyan kis mennyiségben szerepelnek, hogy nincsenek hatással a ló egészségére és teljesítményére. A Vital-V biztosítja a lónak a megfelelő vitamin-követelményt egy könnyen felszívódó megoldásban, ami gyors eredményeket hoz. Komplex vitamin a ló egészségének támogatására.

Miért válaszd a Horse First Vital V kiegészítőt?

Adj 10 vitamint tartalmazó kiegészítőt lovad számára.
Teljes vitalitás, teljesítmény és jólét érdekében.
-Nagyon könnyen felszívódik.
1 liter 100 napig tart.
-Támogasd lovad immunrendszerét.
-Segít lovadnak a gyorsabb és zökkenőmentesebb szőrváltásért.

Bezár

Horse First New Bludd – vas folyadék

7 990 Ft17 690 Ft

Az új Bludd egy vas-tonik amely segít visszaállítani a lovad egészséges állóképességét. A Horse First kiegészítő nagy mennyiségű vasat tartalmaz, amelyet úgy alakítottak ki, hogy a ló megfelelően felszívja és hasznosítsa, ami növeli a teljesítményt, az egészséget és az erőt. A New Bludd folyadékot a Back To Form kiegészítéssel együtt adagolva segít a regenerálódási folyamatok maximalizálásban.

Miért válaszd a Horse First New Bludd kiegészítőt?

Folyékony vas-tonik, amelyet a ló vérszintjének növelésére alakítottak ki.
-Támogatja
az immunrendszert.
-Segíti a gyógyulást és regenerálódást.
Segít az általános egészség és a jólét  elérésében.

Új
Bezár

Horse First Cuppra Now – réz paszta

3 890 Ft

A Cuppra NOW-t úgy fejlesztették ki, hogy szükség esetén növelje a réz felvételét. Etesd lovaddal a Cuppra folyadékot, ha úgy látod, hogy a lovad állóképessége nem megfelelő, vagy ha a patája nem olyan egészséges.  Vemhes kancák számára kifejezetten ajánljuk ( etetése kúra szerűen az vemhesség első trimeszterében (a vemhesség előtt és az első 1-2 hónapban), valamint a vemhesség utolsó trimeszterében az ellés előtt ajánlott!

Miért válaszd a Horse First Cuppra réz folyadék kiegészítőt?
-Elősegíti a vas felszívódását, ami a megfelelő vérképzéshez elengedhetetlen. Hiánya esetén akár anaemia (vérszegénység) is kialakulhat!
-Vemhesség alatt a kancák számára elengedhetetlen a megfelelő réz ellátás.
Rendkívül fontos a kötőszövetek, például a porc, az inak és az ínszalagok kialakulásában részt vevő enzimek számára.
Az egyik legfontosabb ásványi anyag az egészséges pata növekedéséhez.
A réz hiánya kóros csontképződéshez és törékeny csontokhoz, valamint súlyos megbetegedésekhez vezethet.

Új
Bezár

Horse First Cuppra – réz folyadék

6 390 Ft14 790 Ft

A Cuppra réztartalmú folyadék etetése számos egészségügyi előnnyel jár.  Etesd lovaddal a Cuppra folyadékot, ha úgy látod, hogy a lovad állóképessége nem megfelelő, vagy ha a patája nem olyan egészséges. Vemhes kancák számára kifejezetten ajánljuk ( etetése kúra szerűen az vemhesség első trimeszterében (a vemhesség előtt és az első 1-2 hónapban), valamint a vemhesség utolsó trimeszterében az ellés előtt ajánlott!

Miért válaszd a Horse First Cuppra réz folyadék kiegészítőt?
-Elősegíti a vas felszívódását, ami a megfelelő vérképzéshez elengedhetetlen. Hiánya esetén akár anaemia (vérszegénység) is kialakulhat!
-Vemhesség alatt a kancák számára elengedhetetlen a megfelelő réz ellátás.
Rendkívül fontos a kötőszövetek, például a porc, az inak és az ínszalagok kialakulásában részt vevő enzimek számára.
Az egyik legfontosabb ásványi anyag az egészséges pata növekedéséhez.
A réz hiánya kóros csontképződéshez és törékeny csontokhoz, valamint súlyos megbetegedésekhez vezethet.

 

 

 

 

Bezár

Horse First B Well – B-vitamin folyadék

8 890 Ft19 790 Ft

A B Well egy B vitaminokban gazdag étrend kiegészítő, amely tartalmazza az alapvető B-vitaminokat és folsavat, amelyek nélkülözhetetlenek az energiatermeléshez, a hatékony takarmányhasznosításhoz és a vérsejtek képződéséhez. A B-vitaminok vízoldékonyak és a szervezetben hosszú távon nem raktározódnak el,  ezért a B-vitamin hiánya csökkenő teljesítményt eredményezhet. A maximális eredmény eléréséhez B Well kiegészítőt egy héten keresztül naponta kell adagolni, majd az azt következő hét napig nem, majd ezt követően ismét adni egy héten át.

Miért válaszd a Horse First B Well kiegészítőt?

-Segíti az emésztőrendszert és a takarmány hatékonyabb hasznosulását.
-Serkenti az egészséges étvágyat utazás közben, illetve ideális kiegészítő, ha a lovad extrém válogatós.
– Ideális a kancák konzisztens termékenységhez és a csikók fejlődéséhez.

 

Bezár

NAF Respirator Boost 1 Liter – Légzéskönnyítő folyadék

17 390 Ft

A benne lévő antioxidánsok révén értékes támogatást nyújt lovunk immunrendszerének és a tüdőt körülvevő kapilláris ereknek. A tüdő egészséges működését támogatják a Respiratorban lévő gyógynövények: gyömbér, csipkebogyó, fekete áfonya és az echinacea. Az esszenciális illóolajak pedig segítik a légutak tiszta átjárhatóságát.