Showing 1–12 of 35 results

Termék szűrés
Bezár

Effol Refresh-Gel hűsítő gél

4 990 Ft

Hűsítő, frissítő és ápoló hatású készítmény. A természetes olaj-hatóanyagok segítik a szövetek regenerációját a kimerítő fizikai megterhelés (versenyzés, edzés) után. A kíméletes masszázs és fáslizás növeli a készítmény hatásosságát és a hatás időtartamát. Nem ragadós, kíméletes a bőrrel és a szőrzettel szemben.

Bezár

Waldhausen Insect Repellent gél

4 590 Ft

Nagyon hatékony rovarriasztó gél,  aktív hatóanyaga az icaridin, amely védelemet biztosít sok órán át. A gélt célzottan lehet használni a fejen, a szemek és az orrlyukak körül.

Összetevők: sec-butil-2- (2-hidroxi-etil) -piperidin-1-karboxilát (Icaridin (Saltidin®)) 80 g / kg.

Kiszerelés: 500 ml

Bezár

Umbria Flex gél

6 190 Ft

Frissítő gél: közvetlenül a végtagokon alkalmazva, azonnali enyhülést biztosít a mentol frissítő hatásával és a glicerin rehidrációjával. Kiszerelés: 500 g.

Bezár

Umbria Arnica gél

10 290 Ft

Alkalmazható izom- és ízületi fájdalmak csökkentésének kiegészítő kezelésére bőrápolási céllal. Zárt sérülések következtében kialakuló váraláfutások megszűnésének, valamint rovarcsípések okozta kellemetlen tünetek enyhülésének elősegítésére.

Alkalmazási mód: ép bőrfelületen oszlasd el egyenletesen, majd masszírozd addig, amíg teljesen be nem szívja a ló bőre.

Bezár

Acavallo Grip Gel díjlovas nyeregalátét

44 190 Ft

Nyeregalátét gél párnával kombinálva.  A gélpárna az Acavallo ütéscsillapító gél előnyeit egyaránt biztosítja mind a ló, mind a nyereg számára. A csúszásmentes gél biztosítja, hogy a pad nem mozog el a ló hátán semmilyen irányban és a nyereg megfelelően helyezkedik el a ló hátán. Nem toxikus anyagokból előállított nyeregalátét, amely teljesen biztonságosan használható a ló hátán – nem okoz irritációt, allergiát.

 

Bezár

Acavallo Grip Gel ugró nyeregalátét

44 190 Ft

Nyeregalátét gél párnával kombinálva.  A gélpárna az Acavallo ütéscsillapító gél előnyeit egyaránt biztosítja mind a ló, mind a nyereg számára. A csúszásmentes gél biztosítja, hogy a pad nem mozog el a ló hátán semmilyen irányban és a nyereg megfelelően helyezkedik el a ló hátán. Nem toxikus anyagokból előállított nyeregalátét, amely teljesen biztonságosan használható a ló hátán – nem okoz irritációt, allergiát.

 

Bezár

Acavallo Numnah 1/2 nyeregalátét

54 390 Ft

Kétoldalas gél párna mikroszálas szövettel és körben a nyereg helyén bárányszőrrel kombinálva. Nyereg alakú szabás.  A kétoldalas gélpárna az Acavallo ütéscsillapító gél előnyeit egyaránt biztosítja mind a ló, mind a nyereg számára. A csúszásmentes gél biztosítja, hogy a pad nem mozog el a ló hátán semmilyen irányban és a nyereg megfelelően helyezkedik el a ló hátán. Nem toxikus anyagokból előállított nyeregalátét, amely teljesen biztonságosan használható a ló hátán – nem okoz irritációt, allergiát.

 

Bezár

Acavallo Numnah Wool nyeregalátét

52 790 Ft

Kétoldalas gél párna mikroszálas szövettel és körben gyapjúval kombinálva. Nyereg alakú szabás.  A kétoldalas gélpárna az Acavallo ütéscsillapító gél előnyeit egyaránt biztosítja mind a ló, mind a nyereg számára. A csúszásmentes gél biztosítja, hogy a pad nem mozog el a ló hátán semmilyen irányban és a nyereg megfelelően helyezkedik el a ló hátán. Nem toxikus anyagokból előállított nyeregalátét, amely teljesen biztonságosan használható a ló hátán – nem okoz irritációt, allergiát.

 

Bezár

Acavallo Numnah bárányszőrös nyeregalátét

59 990 Ft

Kétoldalas gél párna mikroszálas szövettel és körben bárányszőrrel kombinálva. Nyereg alakú szabás.  A kétoldalas gélpárna az Acavallo ütéscsillapító gél előnyeit egyaránt biztosítja mind a ló, mind a nyereg számára. A csúszásmentes gél biztosítja, hogy a pad nem mozog el a ló hátán semmilyen irányban és a nyereg megfelelően helyezkedik el a ló hátán.

 

Bezár

Kentucky Grip gél zokni

11 590 Ft

2 pár zokni a ló inainak és ízületeinek védelmére.  Véd a szennyeződés, baktériumok, ínvédők okozta nyomás ellen. Egy második bőr érzetét kelti, használható a ló elülső és hátulsó lábán is. Alapvető fontosságú a dörzsölés, irritáció és egyéb sérülések kezelésével járó sérülések elleni védelem és kezelés. Hipertrófiai és keloid hegek kezelésére is használják. Enyhe szappanos vízben mosható.

 

Bezár

Waldhausen Easy-Cooling hűtő gél

3 590 Ft
 Energizáló hűtő gél a fáradt izmoknak, inaknak, ízületeknek.

Használati utasítás: Alkalmazzuk a test megfelelő részein és masszírozzuk be. Nagyobb hatást gyakorol a test (lábak) megfelelő részeire a masszázs után.

Összetevők: víz, izopropil-alkohol, propilénglikol, nátrium-karbomer, PEG-35 ricinusolaj, eukaliptusz globulus, rosmarinus officinalis, CI 42090, benzil-alkohol, metil-klór-izotiazolinon, metil-izotiazolinon, mentol

Tartalmaz: mentol, eukaliptuszolaj, rozmaringolaj, kakukkfű olaj

Kiszerelés: 500 ml

Bezár

Waldhausen intenzív nyírápoló gél

5 290 Ft

Intenzív nyírápoló gél, ami pár nap alatt látványos javulást tud elérni még a problémás esetekben is. Fertőtlenítő és szárító hatású, segít megőrizni a pata, nyír tiszta és száraz állapotát. Microbiocid hatása különösen a nyírra és környékére, valamint a fehér vonalra hat. Speciális adalékanyagok megtartják a patarugalmasságát és elősegítik a pata növekedését. Tápláló és hidratáló anyagokat, B5-provitaminot, májfű kivonatot és levendulaolajat tartalmaz.  Védelmet nyújt a trágya nedves és irritáló hatása ellen is.

Összetevők: levendula olaj, B5-provitamin, májfű kivonat

Kiszerelés: 59 ml