Showing all 5 results

Termék szűrés
Bezár

Acavallo Gél-Memóriahabos Markivágott Nyeregemelő

44 390 Ft

Az Acavallo legújabb fejlesztésű memóriahabos nyeregemelője. Az nyeregemelő  különleges alakja és összetétele enyhíti az érzékeny hátú lovak kellemetlen érzését és segít megelőzni a problémákat a súly egyenletes elosztásával és a nyereg megfelelő illeszkedésével. A memóriahab és az Acavallo terápiás lágy gél csúcstechnológiás kombinációja nemcsak a lovak hátán biztosít egyedülálló kényelmet, hanem segít megőrizni a nyereg optimális pozícióját a ló hátán a gél ragasztó hatása révén. . A memória hab elnyeli az ütéseket, kiküszöböli a dörzsölést és súrlódást, és egyenletesen osztja el a nyomást.

Rendelhető. Szállítási idő maximum 4-6 hét.

Bezár

Acavallo Gél-Memóriahab Nyeregemelő Close Contact

44 890 Ft

Speciális  close contact kialakítású géllel kombinált, memóriahabos nyeregemelő szabad gerinccsatornával. Kifejezetten úgy tervezték, hogy illeszkedjen a ló hátformájához. Egyedülálló kétrészes szerkezettel rendelkezik, így kiküszöböli a gerincnyomást és javítja a nyereg illeszkedését. Mivel a mar és a gerinc nyomásmentes, a vállakon is nagyobb szabad mozgást tesz lehetővé.

 

Bezár

Acavallo Gél-Memóriahab Nyeregemelő

44 890 Ft

Speciális kialakítású géllel kombinált, memóriahabos nyeregemelő szabad gerinccsatornával. Kifejezetten úgy tervezték, hogy illeszkedjen a ló hátformájához. Egyedülálló kétrészes szerkezettel rendelkezik, így kiküszöböli a gerincnyomást és javítja a nyereg illeszkedését. Mivel a mar és a gerinc nyomásmentes, a vállakon is nagyobb szabad mozgást tesz lehetővé.

 

Bezár

Acavallo Hexagon Soft Micropile Nyeregemelő

35 590 Ft

Ergonomikusan kialakított nyeregemelő az Acavallotól. Különleges ,speciálisan kifejlesztett anyagának köszönhetően nem tömörödik a memóriahab használat közben, ezzel segít megelőzni a hátfájási problémákat, amelyek a súly egyenletlen elosztása miatt alakulhatnak ki.  Ez a különleges nyeregemelő megoldás lehet a magas marral rendelkező lovaknál, ahol nem illeszkedik a nyereg megfelelően a mar körül, hiszen markamrája úgy van kialakítva, hogy a nyereg és a ló közötti egyenlőtlenséget korrigálja. Marnál futó puha szíj, szinte egy hidat képez, amely lehetségessé teszi hogy a lapocka felső részén is tökéletesen illeszkedjen a nyereg.

Rendelésre. Szállítási idő maximum 4-6 hét.

Bezár

Acavallo Hexa Gélpad 5 MM-es Filc Betéttel

48 690 Ft

Egyedülálló, ütéscsillapító gélpad. Az Acavallo hexagonális gélpárna egy 5 mm vastag gyapjúpárna és gél ötvözete. Az gyapjú az egyik legősibb szövet, természetes és erős anyag, mely ebben a nyeregemelőben az új Acavallo® géltechnológiával  van kombinálva. A mart szabadon hagyva segít megelőzni a problémákat a lovas súlyának egyenletes eloszlatásával. A ló hátának kényelmet biztosít, miközben a nyereggel érintkezik. Az esztétikai kialakítás és az ergonómikus forma ideális megoldást biztosít a lovasoknak.