Showing all 3 results

Termék szűrés
Bezár

Cavalliera Grace női lovaglómellény

29 990 Ft

A rugalmas anyag és a test vonalát követő dizájn kihangsúlyozza a női alakot. Az elegáns sötétkék vagy fekete színű mellény a steppelt vízálló betéttel maximális rugalmassággal követi a testmozgást. Ez a mellény tökéletes megoldás a kinti lovagláshoz komor idő esetén is a vízálló és szél elleni védelmének köszönhetően. Légy sportos és ugyanakkor elengáns amikor lovagolsz ebben az egyedi viseletben. A rugalmas mellényben kényelmesen és könnyen mozoghatsz lovaglás közben, míg az értékeid az cipzározható zsebben pihennek. Nagyon praktikus és könnyen tisztítható megoldás a lovardában. Minden szinten versenyzőnek és hobbilovasoknak egyaránt ajánljuk. Kabát és mellény áll rendelkezésre ebből a modellből.

Bezár

Cavalliera Grace női lovaglókabát

34 990 Ft

Stílusos sötétkék vagy fekete kabát steppelt, vízálló betéttel. Különleges és sportos egyszerre, nagyszerű megoldás a mindennapi edzéshez vagy második rétegként versenyzéshez. A különböző anyagok kombinációja szemet gyönyörködtető viseletet kölcsönöznek veselőjének. A kabát rugalmas, amely teljes mozgásszabadságot biztosít, amíg a vízálló betét megvéd az esőtől és széltől. A cipzározható zsebek megőrzik értékeidet. Rendkívül praktikus és könnyen tisztítható megoldás a karámban minden lovas számára. Kabát és mellény változatban kínáljuk.

Bezár

Waldhausen Grace X-Line kantár

29 790 Ft
A Waldhausen X-Line kollekciójába tartozó termékek mindegyike kiváló minőségű bőrből készült a lehető legnagyobb kényelemért. Maximális odafigyeléssel tervezték meg az X-Line kollekció darabjait. A Grace kantár környezetbarát, kizárólag növényi anyagokkal cserzett bőrből készült. Homlokszíja enyhén ívelt, kövekkel díszített. Puha fejrész, 19 mm-es szárak, rozsdamentesacél csatok.