Showing all 6 results

Termék szűrés
Bezár

Zandona Carbon Air heveder

79 990 Ft

A Carbon Air heveder innovatív  újítás. Megfelelően védi a ló hasát az ütődésektől az akadályok felett. Különböző vastagságú külső TPU szerkezetből áll, szénszálas elemei egyszerre könnyebbé és tartósabbá teszik a hevedert. A légáteresztő képességet a központi rész 6 szellőzőnyílása biztosítja. Görgős csatokkal ellátva, hogy a lovas a nyeregben ülve is könnyedén állítani tudjon a hevederen.  Kivehető karabinerrel van felszerelve, amelyhez könnyen rögzítheted a szügyelőt vagy martingált is. . A méret és az  ergonomikus forma tökéletesen követi a ló testét. 3 különböző színben és 9 különböző méretben kapható.

 

 

Bezár

Zandona Carbon Air Sensitive heveder

118 990 Ft

A Carbon Air heveder innovatív  újítás. Megfelelően védi a ló hasát az ütődésektől az akadályok felett. Különböző vastagságú külső TPU szerkezetből áll, szénszálas elemei egyszerre könnyebbé és tartósabbá teszik a hevedert. A légáteresztő képességet a központi rész 6 szellőzőnyílása biztosítja. Görgős csatokkal ellátva, hogy a lovas a nyeregben ülve is könnyedén állítani tudjon a hevederen.  Kivehető karabinerrel van felszerelve, amelyhez könnyen rögzítheted a szügyelőt vagy martingált is. . A méret és az  ergonomikus forma tökéletesen követi a ló testét. 3 különböző színben és 9 különböző méretben kapható. A Sensitive típusok az érzékeny bőrű lovak számára bárányszőrrel vannak bélelve.

 

 

Bezár

Kentucky hasvédős heveder bárányszőr

24 490 Ft

Állatbarát termék! Könnyen tisztán tartható,  ápolást nem igénylő termék. 30 fokon mosógépben mosható. Tépőzáras hasvédős hevederekhez megfelelő bélés. Szintetikus bárányszőrből készült.

 

Bezár

Acavallo Leather hasvédős heveder

73 790 Ft

Anatómiai kialakítású, kiváló bőrből készült hasvédős heveder. Az Acavallo termékektől megszokott, zselés betétekkel van ellátva a nyomás megfelelő eloszlatása érdekben. Mindkét végén elasztikus, gumis csatokkal.

Bezár

Acavallo Leather bárányszőrös hasvédős heveder

65 490 Ft

Anatómiai kialakítású, kiváló bőrből készült hasvédős heveder eltávolítható eco-wool bárányszőrrel. Mindkét végén elasztikus, gumis csatokkal.

Bezár

Waldhausen hasvédős heveder

32 990 Ft

Védelmet nyújt a patkók ellen. Kiváló minőségű bőr, puhán párnázott heveder. Rugalmas végek mindkét oldalon, görgős csatok.