Showing all 3 results

Termék szűrés
Bezár

Horseware Rambo Helix Disc takaró

32 990 Ft

Kifejlesztett textilszerkezet beépítési gyűrűvel készült, szálcsiszolt poliészter anyagú takaró. A legújabb nedvességelvezető technológiával. Sokoldalú takaró, amely gyorsan szárad, használható utazáshoz, az istállóban önmagában vagy alsó takaróként is. A szügynél a Horseware takarókra jellemző dics csatokkal, a hasnál keresztpántokkal rögzíthető. Kellemesen melegen tartja a ló testén enyhe időben is. Kényelmes kivágással rendelkezik. Használható önmagában és alsó takaróként is.

Bezár

Horseware Rambo Optimo istálló takaró

42 290 Ft

1000D szakítószilárdságú ribstop külső anyagból készült poliészter béléssel.  A mar résznél párnázott, hogy megakadályozza a sörény és a szőr kidörzsölődését és kihullását. Állítható, innovatív elülső rész, amely megakadályozza a kidörzsölődést a nyak és a mellkas alján. Kényelmes kivágással rendelkezik. Használható önmagában és alsó takaróként is.

Bezár

Horseware Rambo Helix takaró

32 990 Ft

Kifejlesztett textilszerkezet beépítési gyűrűvel készült, szálcsiszolt poliészter anyagú takaró. A legújabb nedvességelvezető technológiával. Sokoldalú takaró, amely gyorsan szárad, használható utazáshoz, az istállóban önmagában vagy alsó takaróként is. A szügynél a Horseware takarókra jellemző v-cross csatokkal, a hasnál keresztpántokkal rögzíthető. Kellemesen melegen tartja a ló testén enyhe időben is. Kényelmes kivágással rendelkezik. Használható önmagában és alsó takaróként is.