Showing 1–12 of 19 results

Termék szűrés
Bezár

Horse First Relax Me -nyugtató kiegészítő

10 190 Ft-tól

A RelaxMe egy egyedülálló kettős hatású formula, amely mind a bélcsatornára, mind az idegrendszerre hatással van. Kifejezetten  lovak számára kifejlesztett nyugtató készítmény, amely segít ellazítani és kiegyensúlyozottabbá tenni a lovat edzések és versenyek során. A RelaxMe magnéziumot,  E-vitamint és  B-vitaminokat tartalmaz, amelyek fontosak a megfelelő idegrendszer és izomzat támogatásáhoműködéséhez. A RelaxMe hatása az adagolásában rejlik, így amikor először eteted, tölts be egy adagot ( 2-4 db 25 grammos kanállal az első 5-10 nap reggel és este), amíg a kívánt hatás el nem éri.  Ezután csökkenteni kell a szintet, általában elég két 25 g-os kanállal adni naponta, majd a versenyt vagy a stresszes helyzetet megelőzően 3 napig ismét 2-4 kanállal etetni reggel és este. A FEI által engedélyezett összetevőket tartalmaz!

Miért válaszd a Horse First Relax Me kiegészítőt?
-Ideális minden lónak és póniknak.
Olyan lovaknak ajánlott, amelyek szorongást vagy stresszt mutatnak.
Olyan lovaknak ideális, amelyek túlzottan izgatottak a versenyek során.
-Lovaknak, amelyek nehezen tudnak koncentrálni az edzések, versenyek során.
-Ideális a
zon a lovak számára, akiket kiképeznek, rendszeresen edzésben tartanak.

Bezár

Horse First Relax Me Now- nyugtató paszta

4 490 Ft

Koncentrált formátumú nyugtató paszta a stresszhelyzetek könnyebb kezelésére. A RelaxMe por etetésével együtt is adagolható. A RelaxMe egy egyedülálló kettős hatású formula, amely mind a bélcsatornára, mind az idegrendszerre hatással van. Kifejezetten  lovak számára kifejlesztett nyugtató készítmény, amely segít ellazítani és kiegyensúlyozottabbá tenni a lovat edzések és versenyek során. A RelaxMe magnéziumot,  E-vitamint és  B-vitaminokat tartalmaz, amelyek fontosak a megfelelő idegrendszer és izomzat támogatásáhoműködéséhez. A RelaxMe hatása az adagolásában rejlik, így amikor először eteted, tölts be egy adagot ( 2-4 db 25 grammos kanállal az első 5-10 nap reggel és este), amíg a kívánt hatás el nem éri.  Ezután csökkenteni kell a szintet, általában elég két 25 g-os kanállal adni naponta, majd a versenyt vagy a stresszes helyzetet megelőzően 3 napig ismét 2-4 kanállal etetni reggel és este. A FEI által engedélyezett összetevőket tartalmaz!
Versenyek előtt ideges vagy stresszes lovaknak ajánlott.

Miért válaszd a Horse First Relax Me Now kiegészítőt?

Erős.
-Ízletes.
-Könnyen a ló szájába adható.
-Koncentrált készítmény.

Bezár

Horse First Vital V – komplex vitamin

11 190 Ft

A Vital-V-t a HORSE FIRST által a piacon meglévő többi vitaminokkal végzett kutatások alapján alakították ki. Megállapították, hogy bár sok létező több kiegészítő tartalmaz vitaminokat és ásványi anyagokat, azonban ezekben olyan kis mennyiségben szerepelnek, hogy nincsenek hatással a ló egészségére és teljesítményére. A Vital-V biztosítja a lónak a megfelelő vitamin-követelményt egy könnyen felszívódó megoldásban, ami gyors eredményeket hoz. Komplex vitamin a ló egészségének támogatására.

Miért válaszd a Horse First Vital V kiegészítőt?

Adj 10 vitamint tartalmazó kiegészítőt lovad számára.
Teljes vitalitás, teljesítmény és jólét érdekében.
-Nagyon könnyen felszívódik.
1 liter 100 napig tart.
-Támogasd lovad immunrendszerét.
-Segít lovadnak a gyorsabb és zökkenőmentesebb szőrváltásért.

Bezár

Horse First New Bludd – vas folyadék

7 990 Ft-tól

Az új Bludd egy vas-tonik amely segít visszaállítani a lovad egészséges állóképességét. A Horse First kiegészítő nagy mennyiségű vasat tartalmaz, amelyet úgy alakítottak ki, hogy a ló megfelelően felszívja és hasznosítsa, ami növeli a teljesítményt, az egészséget és az erőt. A New Bludd folyadékot a Back To Form kiegészítéssel együtt adagolva segít a regenerálódási folyamatok maximalizálásban.

Miért válaszd a Horse First New Bludd kiegészítőt?

Folyékony vas-tonik, amelyet a ló vérszintjének növelésére alakítottak ki.
-Támogatja
az immunrendszert.
-Segíti a gyógyulást és regenerálódást.
Segít az általános egészség és a jólét  elérésében.

Új
Bezár

Horse First Omega D- lenmagolaj

7 890 Ft-tól

Hidegen préselt lenmag olaj D-vitaminnal kiegészítve. Az esszenciális zsírsavak megfelelő egyensúlyt tartalmazza, amelyek nélkülözhetetlenek a ló szervezete számára (az esszenciális zsírsavakat – omega 3, 6, és 9- a ló szervezete nem tudja előállítani, felvételük csak kívülről történhet,táplálék felvételével.) Az omega 3 és 6 mindegyike különös módon segíti a lovad szervezetét: az Omega-3 zsírsavak elősegítik az általános jó közérzetet és a fényes szőrzetet, emellett erős anyagcsere támogatók is.  Az omega-6 zsírsavak támogatják a ló immunrendszerét és segítik az egészséges szövetek megőrzését.

Miért válaszd a Horse First Omega D kiegészítőt?

A D-vitamin elengedhetetlen a kalcium felszívódásához és létfontosságú a csontfejlődés és -erősség ,  és szempontjából.
– Az Omega D a legmagasabb minőségű hidegen préselt olajból készült.
-2 liter 66 napig tart, amely jelentősen meghaladja a hasonló termékeket a piacon.

Új
Bezár

Horse First MuscleGro-izomépítő por

22 490 Ft-tól

A MuscleGro kiváló minőségű aminosavak és  fehérjék keverékét tartalmazza a lovak izmainak védelme és megfelelő növekedése érdekében. Egyedülálló formula a kiegyensúlyozott a teljesítményhez.

Miért válaszd a Horse First MuscleGro kiegészítőt?

Ha úgy érzed, hogy lovad teljesítményét támogatni kell, a fejlődésben elmaradott vagy nincs megfelelő kondiban.  A MuscleGro etethető bármilyen lóval az izmok építésének céljából.

 

Új
Bezár

Horse First Keep Me Sound-izületvédő por

12 390 Ft-tól

KeepMESound táplálja és védi az ízületeket, a patákat, a szőrt, a bőrt és segíti az emésztőrendszert. Ez a  kiegészítés fontos eleme az optimális egészségnek. A KeepMESound kiegyensúlyozott étrendet biztosít az alapvető tápanyagok megfelelő bevitelével.

Miért válaszd a Horse First Keep Me Sound kiegészítőt?

A Keep Me Soung kiegészítő tartalmazza mindazt, amire lovadnak szüksége van.
Vigyázz lovad növekedésére. Látni fogod, érezni és élvezni az KeepMESound által okozott különbséget.
-Támogatja lovad egészségét és nyugodtságát.
-Védi lovad ízületeit az edések, versenyek által okozott megterhelések során.

Bezár

Horse First Acid Aid-emésztést segítő por

17 890 Ft-tól

A Horse First Acid Aid  kiegészítőt úgy fejlesztették ki, hogy megnyugtassa az emésztőrendszert mind a lovak, mind a pónik számára. A fontosabb összetevői  hatékonyan oldják fel a feleslegesen keletkező savakat a gyomorban. Az Acid Aid óvatosan nyugtatja és lazítja a ló gyomrát, így maximális kényelmet biztosít nappal és éjszaka egyaránt. Az összetevők kiegészítik egymást és segítik fenntartani a gyomor természetes közegét.

Miért válaszd a Horse First Acid Aid kiegészítőt?
Nem termel gázt a béltraktusban, ami kellemetlen érzést és esetleg egyes esetekben kólikát okozhat.
Ajánlott kiegészítő a szorongó lovaknak utazás közben és stresszes helyzetekben.
-Segít megelőzni a gyomorfekély kialakulását.

 

Új
Bezár

Horse First My Muscle -izomregereneráló

10 190 Ft-tól

A My Muscle nagy mennyiségben tartalmaz antioxidánsokat, mint az E-, és C- vitamin, amelyek segítik az izomszöveteket az edzés, a képzés és a verseny során a szabad gyökök kiküszöbölésével. Segíti az izmok metabolizmusát és fenntartja az immunrendszert azáltal, hogy hatékonyan megtisztítja az izmokat a megterhelés miatt keletkező toxinoktól, ami csökkenti az izomlázat és gyorsítja a regenerálódási folyamatokat.

Miért válaszd a Horse First My Muscle kiegészítőt?
A verseny előtt és után használd az optimális eredmények érdekében.
-A verseny során biztosítja, hogy a ló eléri a maximális teljesítménypotenciálját.
-Verseny után megkönnyíti az izom fáradása következtében kialakuló izomlázat.

 

Új
Bezár

Horse First My Joints-izületvédő

11 890 Ft-tól

A My Joints egyedülálló formulája a magas glükózamin, C-vitamin és sepiolit tartalom. Ezek az összetevők bizonyítottan hatékonynak bizonyultak, nem tartalmaznak olyan egyéb összetevőket, amelyek a placebo-tesztek során nem bizonyítottak. A nemzetközi szinten versenyző lovak közül 4 * esemény ugrólovai, az idősebb, valamint a hobbi lovak is egyaránt részesülnek a My Joints kiegészítő előnyeiből fogyasztásuk során. Óvd meg társad ízületeit és rugalmasságát a My Joints kiegészítővel.

Miért válaszd a Horse First My Joints kiegészítőt?
10 000 mg glükózamin-szulfátot tartalmaz adagonként.
-Segít megőrizni az ízületek rugalmasságát.

 

Új
Bezár

Horse First Hoof First-patajavító

9 990 Ft-tól

A Hoof First nagy mennyiségű Biotin-t tartalmaz minden lényeges vitamin és ásványi anyaggal együtt, hogy egészséges patát biztosítson lovadnak.

Miért válaszd a Horse First Hoof First kiegészítőt?
40 mg biotint tartalmaz adagonként.
-A legerősebb pataerősítő a piacon.
-Biztosítja az alapvető Biotin mennyiségét az optimális felvétel érdekében.
-A 2 kg-os kiegészítő 80 napos ellátást biztosít, ami  kétszer annyi ideig elég, mint más pataerősítő termékek.

 

Bezár

Horse First Heavy Sweat Now sópótló paszta

3 290 Ft

A Heavy Sweat pótolja a versenyek, edzések során elvesztett sókat. Kiegyensúlyozott elektrolitpótlónk könnyű módja annak, hogy a lovadból ne hiányozzanak ezek a létfontosságú sók, és hatékonyan feltöltsék és hidratálják a lovad. A lovak akkor is elveszíthetik a sókat, ha nem mutatják a verejtékezés külső jeleit, különösen a meleg, nedves időjárásban, az utazás során, vagy amikor idegesek.

Miért válaszd a Horse First Heavy Sweat Now kiegészítőt?
Feltölti a lovat a testmozgás után.
Csökkenti az izomfáradtságot.
Glükóztól és töltőanyagoktól mentes.
-Használata egyszerű és kényelmes.

Teszteld lovad hidratáltságát!
Húz ki egy csipetnyi bőrt a ló nyakán vagy vállán és figyeld meg, hogy milyen gyorsan áll vissza. Ha a bőr gyorsan helyreáll, a ló rendben van. Ha a bőr több mint néhány másodpercig gyűrődik, akkor lovad mérsékelten dehidratálódott. Minél tovább tart a bőr ráncolódásának visszaállása, annál dehidratáltabb a lovad.