Showing all 3 results

Termék szűrés
Bezár

Kentucky Intelligent vastag nyeregemelő

54 390 Ft

Az Intelligent nyeregemelő kiváló minőségű ütéscsillapítást biztosít a ló nyereggel érintkező részén, köszönhetően a belső memóriahabos párnázottságnak. Ideális versenyekre és otthoni használatra, a nyeregemelő használható bármilyen nyeregalátéttel és nyereggel. Mosás előtt a memóriahabos párna eltávolítható az emelőből, így a nyeregemelő gyorsabban szárad. 32 mm vastag.  Elérhető vastag és vékony változatban is. 30 fokon mosógépben mosható.

Bezár

Kentucky Intelligent vékony nyeregemelő

50 990 Ft

Az Intelligent nyeregemelő kiváló minőségű ütéscsillapítást biztosít a ló nyereggel érintkező részén, köszönhetően a belső memóriahabos párnázottságnak. Ideális versenyekre és otthoni használatra, a nyeregemelő használható bármilyen nyeregalátéttel és nyereggel. Mosás előtt a memóriahabos párna eltávolítható az emelőből, így a nyeregemelő gyorsabban szárad. 15 mm vastag.  Elérhető vastag és vékony változatban is. 30 fokon mosógépben mosható.

 

Bezár

Kentucky Intelligent nyeregalátét

38 290 Ft

Az Intelligent nyeregalátétet kifejezetten ugráshoz tervezték, amely kiváló párnázottságot biztosít a ló hátulja és a nyereg között, miközben megvédi a lovat a súrlódás következtében létrejövő feszültségektől.  Az Intelligent nyeregalátét egy vékony, integrált, habból készült nyeregemelőt és a 3D Spacer nevű lélegző anyagot tartalmazza.  A tervezők a lovasok kényelmére is gondoltak, ezért csak hevederbújtatót helyeztek el a nyeregalátétre. A mesterséges bőrszél és a fehér díszcsík biztosítja az elegáns megjelenést. A nyeregalátét finom bőr logóval rendelkezik, azonban elegendő helyet biztosít a nyeregpárna hímzéséhez. 30 fokon mosógépben mosható.