Showing 1–12 of 15 results

Termék szűrés
Bezár

Waldhausen Unicorn Hearts karámtakaró polár béléssel

23 190 Ft

Vízálló és légáteresztő karám takaró 600 Denier szakítószilárdságú anyagból és 100 g / m² -es thermo béléssel.  A Unicorn Hearts kollekció tagja. Dupla elülső zár, keresztszalagok, farokpántok, hurkok a lábpánt rögzítéséhez.

 2019.03.10.-ig előrendelhető 10% kedvezménnyel. A terméket március 10.-e után szállítjuk ki!

Bezár

Horseware Mio 350g nyakas karámtakaró

39 690 Ft

600D szakítószilárdságú, vízálló karám takaró. A szügynél klasszikus csatokkal, a hasnál keresztpántokkal rögzíthető. Fix nyakrész.

Bezár

Horseware Mio 200g nyakas karámtakaró

37 290 Ft

600D szakítószilárdságú, vízálló karám takaró. A szügynél klasszikus csatokkal, a hasnál keresztpántokkal rögzíthető. Fix nyakrész.

Bezár

Horseware Mio 0g nyakas karámtakaró

26 490 Ft

600D szakítószilárdságú, vízálló karám takaró. A szügynél klasszikus csatokkal, a hasnál keresztpántokkal rögzíthető. Fix nyakrész.

Bezár

Horseware Mio 0g karámtakaró

23 790 Ft

600D szakítószilárdságú, vízálló karám takaró.. A szügynél klasszikus csatokkal, a hasnál keresztpántokkal rögzíthető.

Bezár

Horseware Mio 200g karámtakaró

26 490 Ft

600D szakítószilárdságú, vízálló karám takaró 200 grammos töltettel. A szügynél klasszikus csatokkal, a hasnál keresztpántokkal rögzíthető.

Bezár

Horseware Trot Plus 350g karámtakaró

44 590 Ft

840D szakítószilárdságú, vízálló karám takaró 350 grammos töltettel. A szügynél klasszikus csatokkal, a hasnál keresztpántokkal rögzíthető.  Nyak- és farokrésszel rendelkezik, fényvisszaverő csíkok a láthatóság érdekében. Kifejezetten ügető lovakra tervezett takaró.

Bezár

Horseware Optimo 400g karámtakaró

128 790 Ft

A legerősebb szakítószilárdsággal rendelkező anyagból készült takaró, amely multifunkcionálisan használható nyakrésszel és nyakrész nélkül is. Antibakteriális és antisztatikus béléssel. Fényvisszaverő csíkokkal felszerelve, kifejezetten nagy kivágással a vállaknál, hogy az erősebb felépítésű lovak esetében is biztosítani tudja a kellő szabadságot az első végtagok számára. Vízálló, lélegző anyagból. A Horseware takarókra jellemző, úgynevezett V-front csattal rögzíthető a szügynél, a hasnál pedig három egyenes hevederrel a tökéletes biztonság érdekében.   Három részből álló takaró: 150 grammos levehető nyakrés,  400 grammos alsó takaró, 0 grammos karám takaró.  3 év garancia!

Bezár

Horseware Optimo 0g karámtakaró

92 890 Ft

A legerősebb szakítószilárdsággal rendelkező anyagból készült takaró, amely multifunkcionálisan használható nyakrésszel és nyakrész nélkül is. Antibakteriális és antisztatikus béléssel. Fényvisszaverő csíkokkal felszerelve, kifejezetten nagy kivágással a vállaknál, hogy az erősebb felépítésű lovak esetében is biztosítani tudja a kellő szabadságot az első végtagok számára. Vízálló, lélegző anyagból. A Horseware takarókra jellemző, úgynevezett V-front csattal rögzíthető a szügynél, a hasnál pedig három egyenes hevederrel a tökéletes biztonság érdekében.   3 év garancia!

Bezár

Horseware Rambo Wug 400g karámtakaró

92 490 Ft

Magasított nyakkal rendelkező karám takaró kifejezetten vékony alkatú, magas marú lovak számára. Kifejezetten vastag takaró ezüst szegéllyel és fényvisszaverős csíkokkal a combnál. Vízálló, lélegző, ellenálló anyagból a tartós használat érdekében. A Horseware takarókon található jellegzetes V-front csattal rögzíthető a szügynél és a has alján is.  Barna és sötétkék színben rendlehető.  3 év garancia!

Bezár

Horseware Rambo Wug 200g karámtakaró

88 790 Ft

Magasított nyakkal rendelkező karám takaró kifejezetten vékony alkatú, magas marú lovak számára. Sötétkék színű, közepes vastagságú takaró ezüst szegéllyel és fényvisszaverős csíkokkal a combnál. Vízálló, lélegző, ellenálló anyagból a tartós használat érdekében. A Horseware takarókon található jellegzetes V-front csattal rögzíthető a szügynél és a has alján is. 3 év garancia!

Bezár

Horseware Rambo Wug 0g karámtakaró

82 490 Ft

Magasított nyakkal rendelkező karám takaró kifejezetten vékony alkatú, magas marú lovak számára. Lila színű, ezüst szegéllyel és fényvisszaverős csíkokkal a combnál. Vízálló, lélegző, ellenálló anyagból a tartós használat érdekében. A Horseware takarókon található jellegzetes V-front csattal rögzíthető a szügynél és a has alján is. 3 év garancia!