Showing all 8 results

Termék szűrés
Bezár

Trust Sweet Iron Curbgag kétszertört zabla

44 890 Ft

Trust Sweet Iron Curbgag kétszertört zabla. Az édes vas (sweet iron) rozsdásodik, ha érintkezésbe kerül a (levegő) páratartalommal; a felületi rozsda édes, és természetesen serkenti a nyáltermelést, ezáltal a ló többet nyalogatja, ami viszont ösztönzi a zabla könnyebb elfogadását.

Bezár

Ikonic Egyszertört Olív zabla

9 790 Ft

IKONIC olív zabla. A zabla és a karika nem közvetlenül a ló szájánál kapcsolódik-kisebb a kidörzsölés és a becsípődés lehetősége.

Bezár

Ikonic kétszertört olív zabla

9 990 Ft

IKONIC olív zabla. A zabla és a karika nem közvetlenül a ló szájánál kapcsolódik-kisebb a kidörzsölés és a becsípődés lehetősége.

Bezár

IKONIC Kétszertört négykarikás zabla

19 990 Ft

IKONIC kétszertört négykarikás zabla.

 

Bezár

IKONIC kétszertört csikózabla

15 490 Ft

IKONIC kétszertört csikózabla. Egyszerű zabla a ló számára, két laza gyűrűvel. Zablagumi használata ajánlott a ló szájának becsípődése elkerülése érdekében, ha a ló szájának sarkai érzékenyek. Mindenféle érzékeny szájú lóhoz és fiatal lovakhoz alkalmas.

 

Bezár

IKONIC Kétszertört Olív Zabla

20 190 Ft

IKONIC kétszertört olív zabla. A zabla és a karika nem közvetlenül a ló szájánál kapcsolódik-kisebb a kidörzsölés és a becsípődés lehetősége.

 

Bezár

IKONIC réz kétszertört pálcás zabla

16 090 Ft

IKONIC réz pálcás zabla.  Nehezen fordítható lovakhoz ajánlott. A pálca meggátolja, hogy a lovas a ló szájába húzza a zablakarikát. A szájrész meghosszabbításai biztosítják a különösen stabil helyzetet, kímélik a szájszögletet és enyhe oldalirányú hatást engednek meg.

 

Bezár

IKONIC Kétszertört Golden Csikózabla

14 390 Ft

Ikonic készertört golden csikózabla.  Egyszerű  zabla a ló számára, két laza gyűrűvel. Zablagumi használata ajánlott a ló szájának becsípődése elkerülése érdekében, ha a ló szájának sarkai érzékenyek. Mindenféle érzékeny szájú lóhoz és fiatal lovakhoz alkalmas.