Showing all 8 results

Show sidebar

Waldhausen Jolly labda

13 890 Ft

Különösen kemény, de mégis puha anyagból készült lólabda a lovad tartós és egészséges foglalkoztatásához. A speciális szelep szabályozza a golyó légnyomását és szükségtelenné teszi az ismétlődő felfújást. Átmérő: 24 cm.

 

Bizzy Horse labda

11 690 Ft

A Bizzy Horse labda szórakoztatja lovadat, miközben finoman kényezteti a nyalókának köszönhetően. Különleges, borsmentával átitatott szivacsának köszönhetően felfrissíti a légutakat és nyugtatja a lovadat. Gyorsan és egyszerűen kicserélhető multifunkcionális nyalókatartó, amelyet a bokszban és a karámban is egyaránt használhatsz.

 

 

Likit Tounge Twister tartó

15 790 Ft

Játék, ami nagyszerű kombináció a Likit nyalóka és játék összehangolására. Az labdában lévő nyalóka tartóba Likit nyalóka helyezhető (250 és 650g is), ami segítségével a ló könnyen elfoglalja magát. Csökkenti a stresszt és az unalmat, valamint segít megakadályozni az istállóban kialakított rossz szokások felvételét is. Az istállóba és a karámba is könnyen felszerelhető. Segítségével a ló játékosan mozgatja nyelvét, miközben nyalja, ami jelentősen csökkenti a stresszt.

 

 

Likit unaloműző labda

11 190 Ft

Játék, ami nagyszerű kombináció a Likit nyalóka és játék összehangolására. Az labdában lévő nyalóka tartóba Likit nyalóka helyezhető (250 és 650g is), ami segítségével a ló könnyen elfoglalja magát. Csökkenti a stresszt és az unalmat, valamint segít megakadályozni az istállóban kialakított rossz szokások felvételét is.

 

 

Likit unaloműző labda 2 részes

15 890 Ft

Játék, ami nagyszerű kombináció a Likit nyalóka és játék összehangolására. Az alsó labda részbe és a felette lévő nyalóka tartóba is 1-1 Likit nyalóka helyezhető (250 és 650g is), amik segítségével a ló könnyen elfoglalja magát. Csökkenti a stresszt és az unalmat, valamint segít megakadályozni az istállóban kialakított rossz szokások felvételét is.

 

 

Likit Multipack 3x650g

5 190 Ft

3*650 grammos kiszerelés. 1 db banános, 1 db cseresznyés és 1 db almás Likit található a dobozban. A Likit nyalókák prémium minőségű termékekből készülnek. Fő összetevője a glükózból készült melasz.Természetesen az összes összetevő és a műanyag alkatrészek is európai eredetűek és alapos minőség ellenőrzésen mentek keresztül, mielőtt jóváhagyták. Az állandó minőség ellenőrzés biztosítja a Likit termékek megbízható minőségét. A Likit nyalókák játékosan szórakoztatják a lovad, ezzel megakadályozva az unalmat vagy a szorongást a lovardában vagy a karámban. A Cornell Egyetem (USA) neves viselkedés kutatói és a Bristol-i Egyetem (GB)  is javasolja a Likit termékek használatát. Győződj meg róla, hogy lovad távollétedben is jól szórakozik!

 

Likit Snack labda

15 590 Ft

Játék és jutalomfalat adagoló egyben. A lovat gondolkodásra késztető eszköz. Tudományos tanulmányok bebizonyították, hogy a Likit Snak labda használata segíti a természetes evés előrehaladását (például a legeltetést) és további előnyökkel jár: csökkenti a stresszt, az unalmat és a szorongást, elősegíti az egészséges emésztést, mivel lehetővé teszi a ló számára, hogy csak kis adagokat vegyen fel egy időben. A ló a fejének lehajtásának köszönhetően nyaka, háta húzódik és így erősíti a hosszanti izmokat a fejtől egészen a farokig.

 

 

Ikonic Bőr Labda

31 690 Ft
Unaloműző bőr labda lovaknak. Puha, kiváló minőségű bőrből készült, fogantyúkkal felszerelt labda, mely segít lekötni a ló figyelmét, rossz szokások kialakításának elkerülését a bokszban tartott lovak esetén.