Showing 1–12 of 40 results

Termék szűrés
Bezár

Kentucky Leather Velcro bárányszőrös bokavédő

29 990 Ft

Elegáns varrásmintával ellátott , szintetikus bőrből és bárányszőrből készült, állatbarát bokavédő. Ugrás közben megvédi a magokat a keféktől. A bokavédő elasztikus és egyszerű tépőzárral van ellátva, ezért a FEI fiatal ló osztályok számára engedélyezett. Szintén védett TPU műanyag külső héj és puha, belső neoprén bélés. Az egyszerűsített kialakításnak köszönhetően a bőr bokavédők tökéletesen illeszkednek, ideális választás a versenyző fiatal lovak számára (megfelelnek az FEI szabályainak), valamint általános használatra. Szemet gyönyörködtető kialakításának köszönhetően csak nehezen lehet megmondani róla, hogy nem igazi bőrből készült!  A mesterséges bőr nem vesz fel szennyeződést, izzadságot vagy vizet, ezért tartós, ezenkívül nem változtatja meg a színét és nem sérül meg könnyen!  Ápold Tack Cleaner tisztítóval a tökéletes csillogásért! Az ínvédő nyitott elülső oldala elasztikus csatokkal könnyen felhelyezhető.  30 fokon mosógépben mosható.

 

Bezár

Kentucky Leather Velcro bokavédő

25 990 Ft

Elegáns varrásmintával ellátott , szintetikus bőrből készült, állatbarát bokavédő. A bokavédő elasztikus és egyszerű tépőzárral van ellátva, ezért a FEI fiatal ló osztályok számára engedélyezett. Szintén védett TPU műanyag külső héj és puha, belső neoprén bélés. Az egyszerűsített kialakításnak köszönhetően a bőr bokavédők tökéletesen illeszkednek, ideális választás a versenyző fiatal lovak számára (megfelelnek az FEI szabályainak), valamint általános használatra. Szemet gyönyörködtető kialakításának köszönhetően csak nehezen lehet megmondani róla, hogy nem igazi bőrből készült!  A mesterséges bőr nem vesz fel szennyeződést, izzadságot vagy vizet, ezért tartós, ezenkívül nem változtatja meg a színét és nem sérül meg könnyen!  Ápold Tack Cleaner tisztítóval a tökéletes csillogásért! 30 fokon mosógépben mosható.

 

Bezár

Kentucky Leather Elastic ínvédő

35 990 Ft-tól

Szintetikus bőrből készült, állatbarát ínvédő. Védő TPU műanyag burkolattal és egy EVA védő belső, valamint puha neoprén béléssel rendelkeznek.  Az egyszerűsített kialakításnak köszönhetően a bőr ínvédők tökéletesen illeszkednek, lehetővé téve a lovaknak, hogy lábukat interferencia nélkül hajlítsák. Magasabb kivágási formájúak, mint a hagyományos ínvédők, amelyek teljes mozgásszabadságot biztosítanak az ízület környékén. A szellőztető nyílásokon keresztül légáteresztő, amely megakadályozza a lábak és az inak túlmelegedését. Elegáns varrásmintával díszítve, szemet gyönyörködtető kialakításának köszönhetően csak nehezen lehet megmondani róla, hogy nem igazi bőrből készült!  A mesterséges bőr nem vesz fel szennyeződést, izzadságot vagy vizet, ezért tartós, ezenkívül nem változtatja meg a színét és nem sérül meg könnyen!  Ápold Tack Cleaner tisztítóval a tökéletes csillogásért! Az ínvédő nyitott elülső oldala elasztikus csatokkal könnyen felhelyezhető.  30 fokon mosógépben mosható.

 

Bezár

Kentucky Leather Elastic bárányszőrös ínvédő

39 990 Ft-tól

Szintetikus bőrből és bárányszőrből készült, állatbarát ínvédő. Védő TPU műanyag burkolattal és egy EVA védő belső, valamint puha neoprén béléssel rendelkeznek.  Az egyszerűsített kialakításnak köszönhetően a bőr ínvédők tökéletesen illeszkednek, lehetővé téve a lovaknak, hogy lábukat interferencia nélkül hajlítsák. Magasabb kivágási formájúak, mint a hagyományos ínvédők, amelyek teljes mozgásszabadságot biztosítanak az ízület környékén. A szellőztető nyílásokon keresztül légáteresztő, amely megakadályozza a lábak és az inak túlmelegedését. Elegáns varrásmintával díszítve, szemet gyönyörködtető kialakításának köszönhetően csak nehezen lehet megmondani róla, hogy nem igazi bőrből és bárányszőrből készült!  A mesterséges bőr nem vesz fel szennyeződést, izzadságot vagy vizet, ezért tartós, ezenkívül nem változtatja meg a színét és nem sérül meg könnyen!  Ápold Tack Cleaner tisztítóval a tökéletes csillogásért! Az ínvédő nyitott elülső oldala elasztikus csatokkal könnyen felhelyezhető.  30 fokon mosógépben mosható.

 

Bezár

Kentucky Leather bárányszőrös ínvédő

34 990 Ft

Szintetikus bőrből és bárányszőrből készült, állatbarát ínvédő. Védő TPU műanyag burkolattal és egy EVA védő belső, valamint puha neoprén béléssel rendelkeznek.  Az egyszerűsített kialakításnak köszönhetően a bőr ínvédők tökéletesen illeszkednek, lehetővé téve a lovaknak, hogy lábukat interferencia nélkül hajlítsák. Magasabb kivágási formájúak, mint a hagyományos ínvédők, amelyek teljes mozgásszabadságot biztosítanak az ízület környékén. A szellőztető nyílásokon keresztül légáteresztő, amely megakadályozza a lábak és az inak túlmelegedését. Elegáns varrásmintával díszítve, szemet gyönyörködtető kialakításának köszönhetően csak nehezen lehet megmondani róla, hogy nem igazi bőrből és bárányszőrből készült!  A mesterséges bőr nem vesz fel szennyeződést, izzadságot vagy vizet, ezért tartós, ezenkívül nem változtatja meg a színét és nem sérül meg könnyen!  Ápold Tack Cleaner tisztítóval a tökéletes csillogásért! Az ínvédő nyitott elülső oldala elasztikus tépőzárakkal könnyen felhelyezhető.  30 fokon mosógépben mosható.

 

Bezár

Kentucky Wellington Leather fülvédő

18 990 Ft

Kézzel horgolt fülvédő amerikai designnal. Gyönyörű, elegáns, szintetikus bőrrel szegélyezett minőségi termék.  A fülek körüli anyag rugalmas anyagból készült, ami megfelelő kényelmet biztosít a ló számára, a tarkórész hosszabb, így nem csúszik le a ló fejéről. Egyedileg hímeztethető. Könnyen tisztán tartható, 30 fokon mosógépben mosható.

 

Bezár

Kentucky Wellington Leather Soundless fülvédő

19 990 Ft

Kézzel horgolt hangtompítós fülvédő amerikai designnal. Gyönyörű, elegáns, szintetikus bőrrel szegélyezett minőségi termék.  A fülek körüli anyag speciális hangtompító anyagból készült, ami segít megakadályozni, hogy a ló a különböző hanghatásoktól megijedjen és a tarkórész hosszabb, így nem csúszik le a ló fejéről. Egyedileg hímeztethető. Könnyen tisztán tartható, 30 fokon mosógépben mosható.

 

Bezár

Acavallo Leather díjlovas heveder

60 690 Ft

Anatómiai kialakítású, kiváló bőrből készült díjlovas heveder. Az Acavallo termékektől megszokott, zselés betétekkel van ellátva a nyomás megfelelő eloszlatása érdekben. Mindkét végén elasztikus, gumis csatokkal.

Bezár

Acavallo Leather hasvédős heveder

73 790 Ft

Anatómiai kialakítású, kiváló bőrből készült hasvédős heveder. Az Acavallo termékektől megszokott, zselés betétekkel van ellátva a nyomás megfelelő eloszlatása érdekben. Mindkét végén elasztikus, gumis csatokkal.

Bezár

Acavallo Leather bárányszőrös hasvédős heveder

65 490 Ft

Anatómiai kialakítású, kiváló bőrből készült hasvédős heveder eltávolítható eco-wool bárányszőrrel. Mindkét végén elasztikus, gumis csatokkal.

Bezár

Acavallo Leather bárányszőrös kishasvédős heveder

60 690 Ft

Anatómiai kialakítású, kiváló bőrből készült kishasvédős heveder eltávolítható eco-wool bárányszőrrel. Mindkét végén elasztikus, gumis csatokkal.

Bezár

Acavallo Leather kishasvédős heveder

62 490 Ft

Anatómiai kialakítású, kiváló bőrből készült kishasvédős heveder. Az Acavallo termékektől megszokott, zselés betétekkel van ellátva a nyomás megfelelő eloszlatása érdekben. Mindkét végén elasztikus, gumis csatokkal.