Showing all 7 results

Show sidebar

Effol BronchoCare balzsam

4 690 Ft

Effol med BronchoCare-Balm az egyszerű légzés érdekében. Belélegezve, a különleges értékes olajok - kakukkfű, eukaliptusz, menta, édeskömény, zsálya és csillagánizs - elősegítik a nyálka eltávolítását a tüdőből. A balzsam az orrlyukakra dörzsölésével az illóolajok olyan alkotóelemei szabadulnak fel, amelyek megnyugtatják a légutakat és segítik a könnyű légzést. Az orrlyukakban második bőrként védőfólia képződik, és védi a külső behatásoktól.

Tartalmaz: természetes gyógynövények, például kakukkfű, eukaliptusz, menta, édeskömény, zsálya és csillagánizs.

   

Effol BronchoCare szirup 1L

14 790 Ft

A BronchoCare-Syrup takarmánykiegészítő természetes és tápláló gyógynövénykészítmény, amely légzéskönnyítő hatással bír. Ez a jótékony szirup támogatja a test saját védekező rendszerét, és segíti az irritált légzőrendszer megnyugtatását.

Analitikai alkotóelemek: 0,1% nyersfehérje, 0,4% nyers zsír, 0,1% nyers hamu, 0% nyersrost, 94,2% páratartalom, 0,1 nátrium, 0,02% magnézium. Összetétel: magnézium-klorid, nátrium-klorid.

 

Flair Strips légzéskönnyítő tapasz lovaknak

5 290 Ft-tól

A FLAIR® tapaszok gyógyszermentes, öntapadó csíkok, amelyek támogatják a lovak légzését és elősegítik a sportoló lovak optimális oxigénellátását, minden tudományágban és minden versenyszinten. A csíkok klinikailag bizonyítottan segítik a lovak légzését, véd a tüdővérzéstől, gyorsítja a regenerálódást.

Equistro Respadril 1L

17 990 Ft
Megfázás és légúti betegségek gyors ellátása, immunerősítés. A Respadril a légzési betegségek kezelésében használható takarmány kiegészítő. Bármely légzőszervi megbetegedés, különösen a heveny, fertőző, köhögéssel és váladék lerakódással járó eseteknél a gyógyszeres kezelés (antibiotikum, gyulladásgátló szerek) kiegészítésére szolgál. Előrendelhető 2020. január 31.-ig 5%-os kedvezménnyel!

Stiefel Broncho-Plus légzéskönnyítő folyadék 1L

9 190 Ft

Tehermentesíti a légutakat, pozitív hatással van a ló teljes légzőrendszerére.Kakukkfüvet, kankalint, ánizst, édesköményt, gesztenyét és kamillát tartalmaz. Etetési útmutató: napi megelőzésként 40-45 ml,  szükség esetén napi 60-100 ml.

 

NAF Respirator Boost 1 Liter – Légzéskönnyítő folyadék

17 390 Ft
A benne lévő antioxidánsok révén értékes támogatást nyújt lovunk immunrendszerének és a tüdőt körülvevő kapilláris ereknek. A tüdő egészséges működését támogatják a Respiratorban lévő gyógynövények: gyömbér, csipkebogyó, fekete áfonya és az echinacea. Az esszenciális illóolajak pedig segítik a légutak tiszta átjárhatóságát.

NAF Easy Breathing 1 Liter – Légzéskönnyítő folyadék

14 390 Ft
Kiegészítő takarmány. Adagolásával csökkenthető lovunk nehézlégzése, gyakori köhögése. A gombaspórák és a por által irritált légutakban segíti az optimális légzésfunkciót. Pollenallergiára is javasoljuk, hogy lovunk szabadabban lélegezhessen.