Showing 1–12 of 15 results

Termék szűrés
Bezár

Cavalliera Grace női lovaglókabát

34 990 Ft

Stílusos sötétkék vagy fekete kabát steppelt, vízálló betéttel. Különleges és sportos egyszerre, nagyszerű megoldás a mindennapi edzéshez vagy második rétegként versenyzéshez. A különböző anyagok kombinációja szemet gyönyörködtető viseletet kölcsönöznek veselőjének. A kabát rugalmas, amely teljes mozgásszabadságot biztosít, amíg a vízálló betét megvéd az esőtől és széltől. A cipzározható zsebek megőrzik értékeidet. Rendkívül praktikus és könnyen tisztítható megoldás a karámban minden lovas számára. Kabát és mellény változatban kínáljuk.

Bezár

Cavalliera Majesty Women női lovaglókabát

34 990 Ft

Lovas kabát, az alapvető lovas felszerelés. A Cavalliera lovas kabátja nem csak egy szükséges darab annak vízálló és melegen tartó funkciója miatt, hanem alapdarab egy igazi lovas hölgy ruhatárában egyedülálló megjelenése miatt. A szezon legdivatosabb kabátja, a lovardák, lovas versenyek meghatározó terméke. Egy igazi must-have! Kétoldalú cipzárjának köszönhetően a nyeregben ülve sem gyűrődik fel, elől-alul megnyitva teljes mozgásszabadságot ad csípőtájékon, ezzel egyidőben hátul a derékon és háton szépen kisimulva melegíti a megfázásra hajlamos testrészeket. Cipzárja magasan záródik a nyakon, így akár a sál funkcióját is kiválthatja. Ujja végei is cipzározhatóak annak érdekében, hogy a lovasnak ne kelljen levennie a kesztyűjét a kabát le-föl vételekor.

Bezár

Horseware Maya női lovaglókabát

32 990 Ft

Vízlepergető, lélegző, meleg kabát. Mosógépben mosható. 2 külső zsebbel, vidám színekben elrejthető kapucnival.

 

Bezár

Horseware Heritage női lovaglókabát

32 990 Ft

Mosógépben mosható, mérsékelten vízálló  női lovaglókabát. 2 külső zsebbel, cipzáros és gombos rögzítéssel elöl.

 

Bezár

Horseware Cortina női lovaglókabát

47 190 Ft

AA Platinum kollekciós női lovaglókabát hullámos steppeléssel.  Vízálló, lélegző, mosógépben mosható. Elegáns megjelenésű kabát 2 oldalsó zsebbel. Közepesen vastag, ideális viselet átmeneti időben.

 

Bezár

Horseware Corrib női lovaglókabát

23 190 Ft

Vízálló, lélegző férfi lovaglókabát. Két cipzáros külső zsebbel kívül, kicsomagolható kapucnival, belső zsebbel a telefon tárolására, a csuklóknál technikai anyaggal toldva a hideg ellen. 100% poliészter anyagból készült, polár béléses kabát. Súlya: 250g/m2.

 

Bezár

Horseware Forli férfi lovaglókabát

52 790 Ft

AA Platinum kollekciós férfi lovaglókabát. Vízálló, lélegző, mosógépben mosható. A könyökrésznél anyagfoltos díszítéssel, 2 oldalsó zsebbel, 1 belső zsebbel. Közepesen vastag, ideális viselet átmeneti időben.

 

Bezár

Horseware Milis férfi lovaglókabát

59 390 Ft

Rugalmas, kényelmes technikai anyagból készült férfi lovaglókabát. Vízálló, lélegző, mosógépben mosható. Elrejthető kapucnival, 2 oldalsó zsebbel, 1 mellkasnál található zsebbel.

 

Bezár

Horseware Lightweight férfi lovaglókabát

18 190 Ft

Szuper puha átmeneti kabát. Elöl cipzározható, kétoldalt egy-egy külső zsebbel rendelkezik. Mosógépben mosható! Ideális az átmeneti időben, tavasszal és ősszel, valamint télen a réteges öltözködéshez.

 

Bezár

Horseware Lightweight női lovaglókabát

18 190 Ft

Szuper puha átmeneti kabát. Elöl cipzározható, kétoldalt egy-egy külső zsebbel rendelkezik. Mosógépben mosható! Ideális az átmeneti időben, tavasszal és ősszel, valamint télen a réteges öltözködéshez.

 

Bezár

Horseware Corrib Reflective női lovaglókabát

26 390 Ft

Vízálló, lélegző női lovaglókabát. Két cipzáros külső zsebbel kívül, kicsomagolható kapucnival, belső zsebbel a telefon tárolására, a csuklóknál technikai anyaggal toldva a hideg ellen. 100% poliészter anyagból készült, polár béléses kabát. A polár anyag súlya: 250g/m2. Fényvisszaverős anyaggal kombinált kabát a sötétben való jó láthatóságért.

 

Bezár

Horseware Corrib Reflective férfi lovaglókabát

26 390 Ft

Vízálló, lélegző férfi lovaglókabát. Két cipzáros külső zsebbel kívül, kicsomagolható kapucnival, belső zsebbel a telefon tárolására, a csuklóknál technikai anyaggal toldva a hideg ellen. 100% poliészter anyagból készült, polár béléses kabát. A polár anyag súlya: 250g/m2. Fényvisszaverős anyaggal kombinált kabát a sötétben való jó láthatóságért.