Showing all 6 results

Termék szűrés
Bezár

Kentucky köves díjlovas nyeregalátét

36 190 Ft

Díjlovas szabású, prémium minőségű anyagokból készült nyeregalátét. Egyedi vízszintes steppeléssel ellátott, kövekkel körben díszített nyeregalátét visszafogott színekben. A gyöngyből készült díszcsík szemet gyönyörködtető! A hozzá illő fülvédővel kiegészítheted verseny szettedet. Hímeztethető, szponzorációs célra is felhasználható nyeregalátét. 30 fokon mosógépben mosható.

Anyaga: 43% nylon, 43% poliészter és 14% spandex.

 

Bezár

Kentucky bőrbarát nyeregalátét

42 190 Ft

A Kentucky legújabb nyeregalátéte, amely az alátétbe integrált szintetikus nyúlszőrből készült emelőnek köszönhetően nem csak egy átlagos nyeregalátét. Érzékeny bőrű lovak számára tökéletes megoldást biztosít. Az anatómiai forma biztosítja, hogy a mar nyomástól és súrlódástól mentes maradhasson. A nyeregalátét nem csúszik el és nincs bosszantó pántja amely a nyereghez való rögzítést biztosítani, csak egy hevederbújtatóval rendelkezik. Visszafogott Kentucky felirattal és logóval díszített hímzés a bal oldalon,  szintetikus bőrből és fehér díszcsíkból álló szegélye elegáns megjelenést biztosít.  Ideális versenyekre és mindennapos munkára is. 30 fokon mosógépben mosható.

 

Bezár

Kentucky díjlovas nyeregalátét

24 290 Ft

A szellőztetőnyílásokkal ellátott mikroszálas anyag elvezeti izzadságot, amely segít megakadályozni az izmok túlmelegedését.  Az anatómiai forma biztosítja, hogy a mar nyomástól és súrlódástól mentes maradhasson. A nyeregalátét nem csúszik el és nincs bosszantó pántja amely a nyereghez való rögzítést biztosítani, csak egy hevederbújtatóval rendelkezik. Hímeztethető, szponzorációs célra kifejezetten alkalmas. 30 fokon mosógépben mosható.

 

Bezár

Kentucky nyeregalátét

20 990 Ft

A szellőztetőnyílásokkal ellátott mikroszálas anyag elvezeti izzadságot, amely segít megakadályozni az izmok túlmelegedését.  Az anatómiai forma biztosítja, hogy a mar nyomástól és súrlódástól mentes maradhasson. A nyeregalátét nem csúszik el és nincs bosszantó pántja amely a nyereghez való rögzítést biztosítani, csak egy hevederbújtatóval rendelkezik. A nyeregalátét mesterséges bőrből készült széles elegáns megjelenést biztosít. 30 fokon mosógépben mosható.

 

Bezár

Kentucky köves ugró nyeregalátét

36 190 Ft

Ugró szabású, prémium minőségű anyagokból készült nyeregalátét. Egyedi vízszintes steppeléssel ellátott, kövekkel körben díszített nyeregalátét visszafogott színekben. A gyöngyből készült díszcsík szemet gyönyörködtető! A hozzá illő fülvédővel kiegészítheted verseny szettedet. Hímeztethető, szponzorációs célra is felhasználható nyeregalátét. 30 fokon mosógépben mosható.

Anyaga: 43% nylon, 43% poliészter és 14% spandex.

 

Bezár

Kentucky Intelligent nyeregalátét

38 290 Ft

Az Intelligent nyeregalátétet kifejezetten ugráshoz tervezték, amely kiváló párnázottságot biztosít a ló hátulja és a nyereg között, miközben megvédi a lovat a súrlódás következtében létrejövő feszültségektől.  Az Intelligent nyeregalátét egy vékony, integrált, habból készült nyeregemelőt és a 3D Spacer nevű lélegző anyagot tartalmazza.  A tervezők a lovasok kényelmére is gondoltak, ezért csak hevederbújtatót helyeztek el a nyeregalátétre. A mesterséges bőrszél és a fehér díszcsík biztosítja az elegáns megjelenést. A nyeregalátét finom bőr logóval rendelkezik, azonban elegendő helyet biztosít a nyeregpárna hímzéséhez. 30 fokon mosógépben mosható.