Showing all 7 results

Termék szűrés
Bezár

Nyeregtáska hátulra

17 490 Ft

A nyereg hátulsó részéhez rögzíthető praktikus nyeregtáska. Ideális hosszabb túrákhoz. Számos kis zsebbel és nagyobb rekesszel rendelkezik.

Bezár

Nyeregtáska előre

10 890 Ft

A nyereg elülső részéhez rögzíthető praktikus nyeregtáska. Ideális hosszabb túrákhoz. Számos kis zsebbel és nagyobb rekesszel rendelkezik.

Bezár

Waldhausen Premium nyeregtáska

19 890 Ft

Két tágas táska, amely sok helyet kínál. 2 palacktartót, mobiltelefon tartót, kiegészítő hevedereket tartalmaz a nyeregalátétek és dzsekik rögzítéséhez. Kiváló minőségű víztaszító nylon anyagból készült. A Waldhausen nyeregtáskák sok helyet kínálnak ahhoz, hogy mindent el tudj benne szállítani, amire szükséged van az út során. Könnyű kezelhetőség.
Méret / mindegyik: 29 x 27 x 10,5 cm

Bezár

Waldhausen nyeregtáska

14 590 Ft

Könnyen kezelhető, ellenálló nejlon anyaga, puha párnázottsága biztonságos a nyereg szállításához. A táska egy nagy cipzárral nyitható és zárható. Levehető vállpánttal. Anyag: 100% poliészter.

Bezár

Waldhausen Banana Reflex nyeregtáska

4 590 Ft

Banán alakú, hosszú cipzárral ellátott nyeregtáska. Robusztus nylon anyagból készült, vízálló. Horgokkal és pántokkal ellátott. A táskák széles és rendkívül erős tépőzárral vannak ellátva. A Waldhausen nyeregtáskák sok helyet kínálnak ahhoz, hogy mindent el tudj benne szállítani, amire szükséged van az út során. Könnyű kezelhetőség. Anyag: 100% nylon.
Méret:
64 x 17 x 11.5 cm.

Bezár

Waldhausen Double nyeregtáska

5 990 Ft

Kis nyeregtáskák, amelyek a nyereg elejéhez kapcsolódnak,és kényelmesen fekszenek a ló nyakán. Robusztus nylon anyagból készült, vízálló. Horgokkal és pántokkal ellátott. A táskák széles és rendkívül erős tépőzárral vannak ellátva. A Waldhausen nyeregtáskák sok helyet kínálnak ahhoz, hogy mindent el tudj benne szállítani, amire szükséged van az út során. Könnyű kezelhetőség. Anyag: 100% nylon.
Méret: darabonként 22 x 15 x 8 cm.


Előrendelhető november 25.-ig 10%-os kedvezménnyel, amely előre utalás esetén érvényes. A rendelés leadásánál írd be a megjegyzés rovatba, hogy WALDHAUSEN05 a kupon érvényesítéséhez!

Bezár

IKONIC Nyeregtáska

15 700 Ft

Ikonic nyeregtartó táska utazáshoz, versenyekre a megfelelő védelem érdekében. A nyeregszárnyaknál 2 db füllel és egy párnázott fogantyúval rendelkezik. A nyereg egyszerűen és gyorsan belerakható a nagy cipzárnak köszönhetően.
Tartós, vízálló és párnázott poliészterből készült. Ugró és military nyergek számára készült, de használható díjlovas nyergekhez is.