Showing all 3 results

Termék szűrés
Bezár

Waldhausen intenzív nyírápoló gél

5 290 Ft

Intenzív nyírápoló gél, ami pár nap alatt látványos javulást tud elérni még a problémás esetekben is. Fertőtlenítő és szárító hatású, segít megőrizni a pata, nyír tiszta és száraz állapotát. Microbiocid hatása különösen a nyírra és környékére, valamint a fehér vonalra hat. Speciális adalékanyagok megtartják a patarugalmasságát és elősegítik a pata növekedését. Tápláló és hidratáló anyagokat, B5-provitaminot, májfű kivonatot és levendulaolajat tartalmaz.  Védelmet nyújt a trágya nedves és irritáló hatása ellen is.

Összetevők: levendula olaj, B5-provitamin, májfű kivonat

Kiszerelés: 59 ml

Bezár

Waldhausen nyírápoló spray

6 590 Ft

Fertőtlenítő és szárító hatású, segít megőrizni a pata, nyír tiszta és száraz állapotát. Microbiocid hatása különösen a nyírra és környékére, valamint a fehér vonalra hat. Speciális adalékanyagok megtartják a patarugalmasságát és elősegítik a pata növekedését. Tápláló és hidratáló anyagokat, B5-provitaminot, májfű kivonatot és levendulaolajat tartalmaz. A spray formátum segítségével könnyen bejuttatható a nehezen elérhető helyekre is.

Összetevők: levendula olaj, B5-provitamin, májfű kivonat

Kiszerelés: 200 ml

Bezár

Parisol nyírápoló spray

3 990 Ft

A nyír és a béka védelmére és ápolására kifejlesztett spray.  A természetes összetevők megakadályozzák nyír problémákat és a béka szárazon marad. A vízálló védőréteg megakadályozza a szennyeződést és a baktériumok elszaporodását.
Összetevők: desztillált növényi zsírsavak, lanolin

Kiszerelés:  150 ml