Showing all 7 results

Termék szűrés
Bezár

Umbria csukamájolaj 1L

5 190 Ft

Ha energiára van szüksége lovadnak. Természetes forrása az emészthető A-, D3- és E-vitamoknak, valamint kiváló energiaforrás. Segít az egészség megőrzésében, fényes szőr, erősebb fogak, csontok és paták kialakulásában. Az olajok etetése esetén ne lépje túl a 100 kg testsúlyra jutó 100 ml mennyiséget még nagy energiaszükséglet esetén sem! Az olajok etetése mellett javasoljuk E vitamin tartalmú kiegészítő etetését is.

Kiszerelés: 1 liter

Bezár

Stiefel rízscsíra olaj 1L

5 290 Ft

A verseny lovak napi takarmány ellátásának növelése érdekében. A táplálékkal kapcsolatos hiányosságokkal járó tünetek miatt a rizs csíraolaj kiváló minőségű természetes összetevői pozitív hatással vannak a ló engedelmességére és az energia egyensúlyra. Az íz-semleges olaj esszenciális zsírsavakban és gamma-orzzanolban gazdag.
Etetési útmutató:  nagytestű ló: 25-50 ml / nap, kistestű lovak 15-30 ml / nap abrakba keverve.
Összetétel: 100% rizs csíraolaj. Analitikai összetevők: finomítatlan olajok és zsírok 99,5%.

 

Bezár

Stiefel kendermagolaj 1L

10 790 Ft

A kender nagyon fontos forrása az összes fontos omega-3, omega-6 és omega-9 zsírsavnak. Linolsavot, alfa-linolénsavat és gamma-linolsavat is tartalmaz, amelyek pozitív hatással vannak az immunrendszerre, valamint a ló szőrére és bőrére.

Etetési útmutató: nagytestű lovak számára 15-25 ml naponta (1 l = legfeljebb 66 napig elegendő), kistestű lovaknak 5-10 ml naponta abrakba keverve.

 

Bezár

Waldhausen lenmag olaj 1L

3 190 Ft

A Waldhausen lenmag olaj tiszta, természetes alapanyagú termék, amelyet hideg sajtolási eljárással készítenek hozzáadott adalékanyag nélkül. A lenmag olaj esszenciális zsírsavakat, A, D és E vitaminokat tartalmaz . Adagold naponta a fényes szőr és egészséges emésztés érdekében.

 

Bezár

Waldhausen lenmag olaj 2.5L

6 990 Ft

A Waldhausen lenmag olaj tiszta, természetes alapanyagú termék, amelyet hideg sajtolási eljárással készítenek hozzáadott adalékanyag nélkül. A lenmag olaj esszenciális zsírsavakat, A, D és E vitaminokat tartalmaz . Adagold naponta a fényes szőr és egészséges emésztés érdekében.

 

Új
Bezár

Horse First Omega D- lenmagolaj

7 890 Ft-tól

Hidegen préselt lenmag olaj D-vitaminnal kiegészítve. Az esszenciális zsírsavak megfelelő egyensúlyt tartalmazza, amelyek nélkülözhetetlenek a ló szervezete számára (az esszenciális zsírsavakat – omega 3, 6, és 9- a ló szervezete nem tudja előállítani, felvételük csak kívülről történhet,táplálék felvételével.) Az omega 3 és 6 mindegyike különös módon segíti a lovad szervezetét: az Omega-3 zsírsavak elősegítik az általános jó közérzetet és a fényes szőrzetet, emellett erős anyagcsere támogatók is.  Az omega-6 zsírsavak támogatják a ló immunrendszerét és segítik az egészséges szövetek megőrzését.

Miért válaszd a Horse First Omega D kiegészítőt?

A D-vitamin elengedhetetlen a kalcium felszívódásához és létfontosságú a csontfejlődés és -erősség ,  és szempontjából.
– Az Omega D a legmagasabb minőségű hidegen préselt olajból készült.
-2 liter 66 napig tart, amely jelentősen meghaladja a hasonló termékeket a piacon.

Bezár

NAF Rock Hard 250 ml- Nyírrothadás elleni olaj

10 790 Ft

Prémium minőségű pata erősítő, nyírrothadás kezelésére való olaj, melyet a töredező paták védelmére fejlesztettek ki. Megerősíti a pata lágy részeit és fertőtleníti a gombás és bakteriális fertőzésre hajlamos nyírt. Természetes biológiailag hozzáférhető szulfurt tartalmaz a pataszaru maximális épségéért.