Showing all 6 results

Termék szűrés
Bezár

Parisol Brumer-Control rovarriasztó 500 ml

6 590 Ft

Akár 8 órás védelem minden szúnyog, légy és kullancs ellen. Erősen koncentrált, különösen bőrbarát összetevővel, icaridin (saltidin).

Hatóanyag: saltidin (icardatin)

Kiszerelés: 0.5 liter

Bezár

Parisol Natural pataolaj

4 990 Ft

100% -ban természetes ápoló olaj értékes ápoló formulával, amely avokádóolajat, valamint antibakteriális és antifungicid oreganoolajat tartalmaz. Használatával a pata egészséges, rugalmas lesz.. Gyors segítség a száraz és repedezett paták számára.

Összetevők: majoranna, repceolaj, ricinusolaj, avokádóolaj, jojobaolaj, mandulaolaj és oreganoolaj

Kiszerelés:  500 ml

Bezár

Parisol nyírápoló spray

3 990 Ft

A nyír és a béka védelmére és ápolására kifejlesztett spray.  A természetes összetevők megakadályozzák nyír problémákat és a béka szárazon marad. A vízálló védőréteg megakadályozza a szennyeződést és a baktériumok elszaporodását.
Összetevők: desztillált növényi zsírsavak, lanolin

Kiszerelés:  150 ml

Bezár

Parisol ezüst spray

3 290 Ft

Légáteresztő alumíniumot tartalmazó film spray. A felületek teljes bevonására alkalmas rugalmas és lélegző fémes fóliabevonat segítségével. A felületek így védve lesznek a bakteriális szennyeződésektől és más káros környezeti hatásoktól.
Összetevő: alumínium

Kiszerelés:  200 ml

Bezár

Parisol Deodorant szőrfény 500 ml

6 590 Ft

Az enyhe és tápláló narancs és dióolaj illata biztosítja, hogy a lovat nem ismerik fel a bogarak és más kártevők (legyek, kullancsok, szúnyogok). A természetes olajok gondoskodnak a ló bőrének ápolásáról.
Összetevők: dió és narancsolaj

Kiszerelés: 0.5 liter

Bezár

Parisol Star Finish szőrfény 500 ml

3 290 Ft

Sörény- és szőrfény. Az újonnan kifejlesztett mikro-szilikon olajemulzió révén a  szőr puha és természetesen fényes, könnyedén kifésülhető lesz. Bőrgyógyászatilag tesztelt.
Tartalmaz: mikro szilikonolaj emulzió

Kiszerelés: 0.5 liter