Showing all 2 results

Termék szűrés
Bezár

Casco Passion kobak

32 990 Ft

Könnyű és kiválóan szellőző kobak, verhetetlen ár-érték arányban! Minden évszakban minden napos használatra ajánlott, új generációs kobak, a lehető legnagyobb védelemmel. A Casco cég kobak specialistáinak fejlesztése. Biztonsági fényvisszaverő csík biztosítja a láthatóságot, további biztonságot nyújt alkonyatkor és a rossz látási viszonyok között.FreshAir szellőzés egy speciális szellőztető rendszer, mely a belső héjban megoldja a légáramlás, a szellőző lyukak segítségével.
Könnyű sisak, a maximális biztonság és minimális súly. Monocoque™-Inmold Combi felépítés – Innovatív könnyűszerkezetes kombináció  DiskFit Vario rendszer – Lehetővé teszi az optimális illeszkedést minden fejalakhoz. állítható magasságú szíjjal, egy kézzel működtethető.

Súly: 440 gramm.

Bezár

Cavalliera Passion frakk

84 990 Ft

Ez a díjlovas frakk egy újragondolt klasszikus díjlovasoknak, szuper vékony és rugalmas vonalakkal, ívelt derékkal a karcsúbb megjelenésért. Modern verseny-stílus! Egyedülállóan testre szabott stílussal rendelkezik a rendkívüli megjelenésért. Az egyértelműen elegáns anyag kiváló szabadságot biztosít a mozgáshoz lovaglás közben mégis könnyű, hűvös és vitathatatlanul stílusos. Modern megjelenés a finom fekete kristályos gombokkal. Hideg vizes gépi vagy kézi mosás ajánlott. Ne szárítsa szárító gépben. Lefektetve vagy felakasztva szárítsa.