Showing 1–12 of 23 results

Termék szűrés
Bezár

Waldhausen Basic pataharang

4 990 Ft

Neoprén pataharang, tépőzárral rögzíthető. Istállóban és karámban is használható pataharang.

 

Bezár

Waldhausen Complete Protection pataharang

5 290 Ft

Gumival borított, műszőrrel díszített pataharang. A kettős tépőzáras rögzítők biztosítják a kényelmes és biztonságos viseletet.

 

Bezár

Waldhausen Premium pataharang

9 990 Ft

Műbőrrel borított, műszőrrel díszített pataharang. Az ütéscsillapító belső bélés és a kettős tépőzáras rögzítők biztosítják a kényelmes és biztonságos viseletet.

 

Bezár

Kentucky Solimbra pataharang

12 290 Ft

Vízálló, lélegző, UV-szűrős, Solimbra anyagból készült pataharang. Tépőzárral egyszerűen és gyorsan felhelyezhető. Könnyen tisztán tartható, ápolást nem igénylő, 30 fokon mosógépben mosható.  Állatbarát termék. Ideális mindennapos munkára.

 

Bezár

Kentucky pataharang

12 290 Ft

Vízálló, lélegző, UV-szűrős, szintetikus PVC bőrből készült pataharang. Tépőzárral egyszerűen és gyorsan felhelyezhető. Könnyen tisztán tartható, ápolást nem igénylő, 30 fokon mosógépben mosható (vízzel és Kentucky Tack Cleaner tisztítóval is tisztítható). Állatbarát termék. Ideális mindennapos munkára.

 

Bezár

Kentucky bárányszőrös pataharang

17 190 Ft

Szintetikus bárányszőrrel díszített, vízálló, lélegző Solimbra anyagból készült pataharang. Tépőzárral egyszerűen és gyorsan felhelyezhető. Könnyen tisztán tartható, ápolást nem igénylő, 30 fokon mosógépben mosható. Állatbarát termék. Ideális mindennapos munkára és versenyekre.

 

Bezár

Kentucky bárányszőrös pataharang

16 990 Ft

Szintetikus bárányszőrrel díszített, vízálló PVC pataharang. Tépőzárral egyszerűen és gyorsan felhelyezhető. Könnyen tisztán tartható, ápolást nem igénylő, 30 fokon mosógépben mosható, vízzel és Kentucky Tack Cleaner tisztítóval is tisztítható. Állatbarát termék. Ideális mindennapos munkára és versenyekre.

 

Bezár

Acavallo Eco-Leather pataharang

12 590 Ft

Az Acavallo Leather kollekció legújabb darabja. Környezet- és állatbarát anyagokból készült pataharang. Elegáns, műbőr külső borítás műszőrös díszítéssel. Könnyen tisztán tartható.

Bezár

SD Design Sparkle pataharang

10 990 Ft

Glitteres díszítésű SD Design pataharang műszőr díszítéssel.

 

Bezár

Waldhausen Water pataharang

4 690 Ft

Háromrétegű belső rekeszek, amelyek segítenek hidratálni lovad patáját. A napi 20-30 percnyi használata segít megelőzni a paták kiszáradását, töredezését.

 

Bezár

Waldhausen lakkos pataharang

6 690 Ft

Lakkos pataharang.Ideális védelmet nyújt a ló patájának és pártájának. Az ütéscsillapító belső bélés és a kettős tépőzáras rögzítők biztosítják a kényelmes és biztonságos viseletet. 

 

Bezár

Waldhausen Comfort pataharang

5 990 Ft

Szintetikus bőrből készült pataharang.Ideális védelmet nyújt a ló patájának és pártájának. Az ütéscsillapító belső bélés és a kettős tépőzáras rögzítők biztosítják a kényelmes és biztonságos viseletet. A sarok területén lengéscsillapító párnázás.