Showing all 5 results

Show sidebar

Pool’s csomózott kötőfék vezetőszárral

4 990 Ft
Kötélből készül csomózott kötőfék vezetőszárral.    

Kentucky Pearls kutyaruha

27 490 Ft

160 grammos töltéssel rendelkezik és mesterséges nyúlbéléssel bélelt az extra kényelem érdekében, amely apró légzsebeket hoz létre, amelyek csapdába ejtik és megtartják a kutya testhőjét. A nyakon lévő műbőr bárány kényelmet és melegséget nyújt. Divatos külseje egyedi, vízszintes steppeléssel rendelkezik, és lélegző anyagból (43% nylon, 43% poliészter és 14% spandex) készül. A gyöngyből készült csillogó szegély valódi látványosság!  A takaró 30 ° -on mosható (szárító nélkül). - Vízszintes steppelés és gyöngysoros díszítés - Tépőzáras rögzítők a mellkason és a hason - Mesterséges nyúlbélés a meleg és a kényelem érdekében - Mesterséges báránybőr a nyakon - Külső anyag: 43% nylon, 43% poliészter és 14% spandex

Waldhausen Pearls csomózott kötőfék

3 590 Ft
Jó minőségű kötélből készül csomózott kötőfék díszített orr résszel.    

Waldhausen Pearls nyeregalátét

16 590 Ft

Elegáns és kiváló minőségű nyeregalátét, amely gyöngyszemekkel díszített a díszzsinór mentén. A bélés jó nedvszívó képességű, a 220g / m2-es párnázat kiváló nyomáseloszlást és  ütéscsillapítást biztosít. Külső anyaga: 100% poliészter. Bélése: 100% poliészter. Szivacs: 100% poliuretán.

 

Waldhausen Pearls X-Line kantár

29 790 Ft
A Waldhausen X-Line kollekciójába tartozó termékek mindegyike kiváló minőségű bőrből készült a lehető legnagyobb kényelemért. Maximális odafigyeléssel tervezték meg az X-Line kollekció darabjait. A Pearls kantár extra vastag orrszíjjal rendelkezik, amely puhán párnázott a tökéletes kényelem érdekében. Homlokszíja enyhén ívelt, gyöngyökkel díszített, csatjai rozsdamentes acélból készültek.