Showing all 8 results

Termék szűrés
Új
Bezár

SD Design Gem polár fásli

19 990 Ft

Elegáns polár fáslik, fantasztikus metál fényes szövettel, tépőzárral ellátva. A klasszikus, stílusos SD logó tökéletesen illeszkedik a Gem kollekcióhoz.
– 4 darabos kiszerelésben.
-Egy méret. A fáslik 3,5 m hosszúak, így vághatja le a végét, ha rövidebb fáslira van szükséged.
-Mosása 30 fokos ajánlott.

Bezár

Lamicell Flower polár fásli

7 290 Ft

Puha polár fásli. 4 db. Hossza: 3.5 m.

Bezár

SD Design Signature polár fásli

17 590 Ft

Polár anyagból készült SD Design fásli mindennapi munkához,  SD Design felirattal.

Bezár

Cavalliera Great polár fásli

13 990 Ft

Mindig nagyszerű egyedi fáslikat használni, amely különleges megjelenést biztosít a pályán vagy az edzésen. Szemet vonzó steppelt betéttel és műbőr paszpollal ellátva. Azon túl, hogy ez egy tradicionális darab, stílusos is egyben, amely kifejez Téged. Tedd teljessé megjelenésed a többi lovas kiegészítővel! (4 db szettenként)

 

Bezár

Horseware fehér polár fásli

11 890 Ft

Dupla kötésű polár fásli 400g/m2 vastagsággal. Ideális szállításhoz, munkához és éjszakára fáslialátét fölé is.

Bezár

Horseware polár fásli

11 890 Ft

Dupla kötésű polár fásli 400g/m2 vastagsággal. Ideális szállításhoz, munkához és éjszakára fáslialátét fölé is. Dupla színkombinációkban kapható: bordó-fekete, szürke-világoskék, fekete-piros, sötétkék-ezüst.

Bezár

Acavallo polár-zselé fásli

17 490 Ft

Polár és zselé kombinációjából készült kiváló minőségű fásli. Rendkívül hatékony védelmet nyújt a mikrosérülések ellen, amelyek például az intenzív terhelésből vagy a régi sérülések súlyosbodásából adódnak, hanem a meglévő belső és külső sérülések kezelésére is használják, mivel ezek a fáslialátétek stimulálják a keringést és segítik a hegek gyógyulását. Optimális támogatást nyújt az ín és a szalagrendszer számára. Nem toxikus anyagból készült. Az alátét kémiai-fizikai szerkezete ultra tiszta ásványi olajat tartalmaz, a gél antibakteriális tulajdonságokkal rendelkezik, és nem képes felvenni semmilyen idegen anyagot. Minden irányba nyúlik, és rendkívül  rugalmasan illeszkedik a ló lábának különböző kontúrjaihoz anélkül, hogy felesleges nyomást fejtene ki. A fásli használata az istállóban és a mindennapi munkában is ajánlott.

Bezár

SD Design Diamond polár fásli

17 590 Ft

Polár anyagból készült SD Design fásli mindennapi munkához, egyedi kövekkel díszített SD Design felirattal.